Marin si Nagy si-au trecut numele pe lista marcatoarelor de la Hypo, cu trei, respectiv o reusita, insuficient pentru un rezultat pozitiv, astfel ca Aalborg este favorita, chiar daca returul se va disputa in Austria. Foarte bine s-au descurcat, in schimb, romancele care joaca pentru campioana Ungariei, Gyori Audi ETO.

Maghiarele le-au invins, pe teren propriu, pe norvegienele de la Larvik HK cu 28-22, intr-o partida in care Aurelia Bradeanu (stinga) a inscris cinci goluri, iar Simona Spiridon a punctat de doua ori. Cele doua au fost titulare, iar pe parcurs au mai intrat si portarul Stancuta Guiu si Simona Gogirla, ultima nereusind sa marcheze.

Un alt sfert de finala s-a disputat la Slagelse, in Danemarca, unde echipa cu acelasi nume a trecut de slovenele de la Krim Ljubljana cu 30-23. Carmen Amariei Lungu a evoluat bine pentru gazde, intilnindu-se de trei ori cu golul. Tot in Danemarca, dar la Viborg, scandinavele, fara Cristina Varzaru, care a fost de curind operata, nu au reusit decit o remiza cu fosta formatie a lui Evgheni Trefilov, Lada Togliatti, 32-32.