Dupa ce a inceput antrenamentele pe 1 martie, Tiberiu Ghioane a marcat simbata pentru Dinamo Kiev, in partida cu Zoria (4-0). Romanul spune ca s-a simtit foarte bine sa inscrie din nou intr-o partida oficiala, dar remarca si ca mai are inca mult de recuperat la capitolul pregatirii fizice.Tibi le ureaza succes tricolorilor pentru cruciala partida cu Olanda.

Sport Total: Felicitari pentru gol!

Tiberiu Ghioane: Multumesc. Ma bucur ca am revenit dupa foarte mult intr-un meci oficial la prima echipa a lui Dinamo Kiev. M-am simtit bine sa fiu din nou pe teren. Nu ma pot lauda, insa, ca am dat un gol spectaculos.

Cum a fost reusita?

Am marcat cu un sut din trei metri, impotriva unui adeversar destul de slab. Este bine, insa, ca desi am fost rezerva, am reusit sa inscriu. E un lucru bun pentru moralul meu.

Cu sanatatea cum stai?

Ma simt foarte bine. Nu mai am nici un fel de probleme si pot sa joc fara sa-mi fac griji. A fost foarte importanta pentru mine sustinerea de care am beneficiat aici. Am fost mereu apreciat, iar antrenorul Anatoli Demianenko m-a incurajat in permanenta. Conteaza mult aceste lucruri cind treci printr-o perioada nefasta.

Pina acum ai evoluat la echipa a doua. Cum stai cu pregatirea fizica?

Am avut o lunga perioada de inactivitate si inca nu ma simt suta la suta pregatit. Am luat-o incet-incet cu pregatirea si mai am nevoie de timp, ca sa ma acomodez cu jocul. Sper ca, in aceste doua saptamini in care se intrerupe campionatul, sa ma antrenez serios.

La echipa nationala te mai gindesti?

Sigur ca ma gindesc, dar mai intii trebuie sa-mi fac treaba foarte bine la echipa de club. Deocamdata, sint preocupat sa revin la forma maxima si sa inscriu. Eu le urez mult succes baietilor si sper sa reuseasca un rezultat bun la Rotterdam. Cred ca, daca vor fi concentrati si nu se vor mai face greseli, asa cum a fost in celelalte doua intilniri cu Olanda, nimic nu e imposibil.

NCREDERE. Surkis jubileaza

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a fost extrem de incintat de revenirea romanului, el fiind cel care l-a sustinut in continuu pe brasovean. "Marea mea bucurie nu a fost victoria cu Zoria, ci revenirea lui Ghioane", a spus Surkis.

"Bine ai revenit Tibi. Ghioane a revenit pe gazon si a parasit terenul in ovatiile publicului. Stilul sau nu s-a schimbat. Elegant intotdeauna cu capul sus. Asa il tineam minte, asa a fost si cu Zoria", a scris site-ul oficial al lui Dinamo. Ghioane si-a reluat pregatirile cu ucrainenii pe 1 martie, el nemaijucind nici un meci oficial din februarie 2005.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.