Relatiile dintre conducerea Stelei si suporterii campioanei sint aproape de inghet. Dupa ce Mihai Stoica s-a certat, joi seara, cu liderii galeriilor din peluzele Nord si Sud, Gigi Becali a ripostat, ieri, in termeni duri, amenintind fanii cu o corectie fizica.

Reactia patronului vine ca urmare a deciziei "ultrasilor" de a nu mai face deplasarea la Craiova, pentru partida pe care Steaua o va sustine astazi, cu FC Arges, in etapa a 23-a.

"Baietii de la «Peluza Nord» vor sustine echipa, insa cei din «Sud» sint mai rebeli. astia imi creaza mereu probleme, dar o sa vada ei ce masuri ia Becali. Am sa trimit acolo niste baieti de la Peluza Nord, vreo 400, pentru a rezolva lucrurile. Cum arunca unul cu torte, cum pac-pac!", a precizat Gigi Becali, insotind discursul cu celebrele onomatopee.

Joi, Mihai Stoica a purtat o discutie cu liderii suporterilor, intinsa pe durata a doua ore, in care spiritele au fost mai incinse decit de obicei. In momentul in care un fan de la peluza Sud l-a intrebat de ce nu pleaca de la club, MM a replicat: "Bai, baiatule, sa-ti fie clar ca eu nu plec nicaieri, sint aici pe viata, pentru ca iubesc Steaua".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.