Sperantele noastre de a-l vedea pe Cristi Chivu jucand impotriva Olandei par sa se fi spulberat ieri, cand medicul Piero Di Rosa – cel care l-a operat pe roman de fractura nazala – a spus ca fundasul tricolorilor are sanse minime de a evolua in partida de pe 24 martie, de la Rotterdam.
"Sunt sanse foarte mici ca fotbalistul sa revina pe teren atat de repede. Este aproape imposibil. Sigur, jucatorul a inceput programul de recuperare, insa nu are voie sa faca decat alergari usoare, altfel putand risca enorm. Oricum, voi discuta si cu doctorul Romei, care ii confectioneaza o proteza speciala, apoi vom decide data revenirii pe gazon.

O previziune in acest sens va fi data abia marti, cand il voi examina din nou", a subliniat profesorul Rosa, care aseara urma sa-i scoata capitanului nostru firele ce au necesitat refacerea nasului. "Voi face tot posibilul sa joc impotriva Olandei. Imi doresc enorm acest lucru", declara Chivu dupa numai o zi de la interventia chirurgicala, pentru ca acum, iata, fortat de recomandarile medicilor, sa nu mai fie la fel de optimist si sa spuna, cu regret, ca este putin probabil sa intre in disputa cu Olanda, considerata aproape decisiva in perspectiva calificarii Romaniei la CE 2008.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.