Marica si Rat sint anuntati titulari la gazde.

Donetk-ul asteapta cu sufletul la gura meciul din aceasta seara. Miza partidei a fost evidentiata si de Mircea Lucescu. �Daca pentru spanioli acest duel este important, pentru noi este unul crucial. Vreau sa invingem, pentru ca un rezultat favorabil va contribui foarte mult la maturizarea echipei�, a declarat tehnicianul romån presei ucrainene.

Pentru antrenorul lui Sahtior, exista doua motive care transforma returul cu FC Sevilla intr-unul extrem de dificil. Primul este reprezentat de imposibilitatea de a-i folosi pe fundas ul croat Dario Srna si pe atacantul Brandao, suspendati. "Cei doi sint jucatori foarte importanti din punct de vedere tactic, iar absenta lor reprezinta o provocare", considera Il Luce.

Setea de revansa a spaniolilor, care isi cunosc mult mai bine adversarul dupa partida tur, constituie al doilea motiv. "Cred ca ibericii stiu acum de ce sintem in stare si vor fi mai bine pregatiti decit in meciul de saptamina trecuta. In plus, chiar ei au declarat ca returul cu Sahtior este, pentru ei, un fel de finala. Sint convins ca vor da totul in acest meci", a explicat tehnicianul minerilor.

Dupa infringerea surprinzatoare pe terenul lui Gimnastic din ultima etapa (0-1), FC Sevilla a calatorit la Donetk in conditii nu tocmai bune. Antrenorul Juande Ramos are citeva probleme care, fara indoiala, vor afecta potentialul echipei. Tehnicianul spaniol nu poate conta pe mijlocasul brazilian Renato, care a lipsit si in tur, pe rusul Kerjakov si Jesus Navas, accidentati.

Prin urmare, Ramos l-ar putea folosi din primul minut pe golgeterul Kanoute, nici macar convocat in tur.

Pronosticul lui Lucescu

Tehnicianul roman considera ca invingatoarea dublei manse dintre Sahtior si FC Sevilla are sanse considerabile sa cistige trofeul Cupei UEFA. "Spaniolii au vorbit despre returul impotriva noastra ca despre o finala. Sint de acord cu ei, pentru ca cine va merge mai departe poate cistiga finala", a declarat Lucescu. Ultimul act al Cupei UEFA se va disputa pe 16 mai, la Glasgow, tragerile la sorti ale sferturilor si semifinalelor urmind sa aiba loc miine in orasul scotian.