Pentru ca FRF a decis sa aplice hotarirea TAS in cazul palmaresului, patronul banatenilor a anuntat ca se retrage. Ieri, Mircea Sandu a declarat ca Marian Iancu nu a vorbit serios, ci la suparare. Nasul e de parere ca numai o analiza complexa va face lumina in acest caz si ca federatia e obligata sa respecte decizia FIFA.

Se retrage sau nu? La cea mai arzatoare intrebare aflata pe buzele intregii suflari viola si nu numai, raspunsul l-a oferit, ieri, Mircea Sandu. Pe mai-marele de la Casa Fotbalului, afirmatiile prin care Marian Iancu anunta marti ca intentioneaza sa demisioneze de la Poli si sa retraga gruparea alb-violeta din campionat, il lasa rece.

"Nu cred ca domnul Iancu va proceda intocmai. Sint vorbe spuse la nervi, dar sint convins ca nu-si va pune planul in aplicare. Eu cred ca dinsul se va gindi bine si va continua sa investeasca la Timisoara", a afirmat seful FRF.

Chiar daca nu a dorit initial sa comenteze ultimele evenimente iscate de litigiul derulat pe marginea palmaresului istoric al Politehnicii Timisoara, Nasul a acceptat pina la urma sa-si precizeze pozitia pentru Sport Total. Astfel, presedintele Federat iei Romane de Fotbal recunoaste ca forul pe care il reprezinta este neputincios in fata somatiei din partea FIFA, dar, in acelasi timp, este de parere ca ar trebui facuta o ancheta complexa a celor intimplate.

"Hotarirea TAS va trebui pusa in aplicare conform adresei oficiale din partea FIFA. Totusi, eu cred ca inca nu s-a facut lumina in acest caz. Pentru inceput, cred ca cei in masura ar trebui sa faca public modul in care Claudio Zambon a pus mina pe Poli in 2000", a precizat Sandu.

Marian Iancu, suspendat

Marian Iancu a fost suspendat, ieri, pentru sase luni si amendat cu 3.500 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce, marti, presedintele lui Poli i-a atacat dur pe secretarul general, Adalbert Kassai, pe care l-a numit "monument de minciuna" si pe directorul general al federatiei, Ionut Lupescu, despre care a spus ca este "incompetent". Surse neoficiale sustin ca Iancu se va deplasa astazi la sediul FRF cu intentia de a-si cere scuze celor doi.

Start la negocieri!

Presedintele lui FC National, Constantin Iacov, si Claudio Zambon s-au intrunit ieri la sediul clubului bancar pentru o prima runda de negocieri pe marginea achitionarii palmaresului lui Poli. "Au fost discutii care au vizat mai mult termenii legali in care se va putea concretiza afacerea. Astept insa o oferta scrisa", a declarat Zambon, care ar dori in jur de 1.500.000 de euro.

Bancarii nu-l vor pe Diaconu

Cei de la FC National au hotarit sa-l recuze pe centralul Alexandru Diaconu pentru partida dintre echipa din Cotroceni si Unirea Urziceni, contind pentru etapa a 23-a a Ligii I. Oficialii bancari isi argumenteaza decizia prin faptul ca Diaconu ar fi facut diverse afaceri cu patronul ialomitenilor, Florin Bucsaru, si se tem de faptul ca echipa din Urziceni ar putea fi avantajata in meciul de duminica. Interesant este faptul ca bancarii au luat aceasta decizie fara ca delegarile meciurilor de duminica sa fie anuntate.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.