Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a confirmat ca Mirel Radoi a fost contactat de campioana Angliei, Arsenal, privind un eventual transfer, dar spune ca nu va renunta la serviciile fundasului stelist, indiferent de ofertele primite.

"Presa engleza afirma, dar nu confirm eu plecarea lui Radoi. A fost contactat, dar nu o sa-l las sa plece, orice suma mi-ar oferi. Radoi ramane in Ghencea", a spus Becali. Potrivit BBC, care citeaza cotidianul The Sun, conducatorii clubului englez Arsenal Londra negociaza transferul fundasului Mirel Radoi, suma de transfer vehiculata de sursa citata fiind de 3,5 milioane de lire sterline (aproximativ 5 milioane de euro).

Alte susrse sustin faptul ca oferta "tunarilor" ar fi fost in valoare de 7 milioane de euro, insa Gigi Becali nu vrea sa parafeze acum transferul (oricum, Radoi ar urma sa plece la vara, perioada de transferuri fiind incheiata in Anglia), deoarece considera ca la finalul campionatului, cu un proaspat titlu de campion in palmares, Radoi ar valora 10 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.