Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a fost supus unei interventii chirurgicale vizand scaderea greutatii, la o clinica din orasul columbian Cartagena. Chirurgul Carlos Chaux, care l-a operat pe Maradona, a declarat ca rezultatele interventiei chirurgicale vizand reducerea capacitatii de absorbtie a stomacului sunt satisfacatoare.

Potrivit cotidianului "El Universal", in urma acestei operatii, Maradona ar putea slabi de la 121 de kilograme, cat cantareste in prezent, pana la 63 de kilograme. "L-am operat impreuna cu medicii Eduardo Bolanos si Francisco Holguin. I-am facut un bypass gastric, cu scopul de a-i imbunatati starea legata de greutate si cea de sanatate, deoarece el este un pacient hipertensiv si diabetic", a precizat Carlos Chaux. Maradona a ramas internat in sectia de terapie intensiva a clinicii columbiene. "Speram ca recuperarea sa sa fie foarte rapida", a adaugat Chaux, care a mentionat ca fostul fotbalist va trebui sa consume numai lichide in urmatoarele doua saptamani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.