Banii pe care Adrian Nastase i-a obtinut din vanzarea Mercedesului primit in urma pariului cu Ion Tiriac vor fi transformati in mingi de fotbal si handbal pentru copiii din scoli.

Fostul premier, care a facut, la un moment dat, un pariu referitor la termenul de finalizare a unei scoli de sport din programul guvernamental, a spus in fata organizatiei PSD Ilfov ca, impreuna cu Anghel Iordanescu, a cautat cele mai bune oferte pentru mingi si i-a multumit acestuia public pentru ajutor. La randul sau, Iordanescu, ales vicepresedinte la organizatia judeteana Ilfov, i-a multumit lui Nastase ca-i este alaturi "intr-o perioada mai grea" a vietii sale. Nastase a negociat indelung cu o mare firma de produse sportive, pentru a cumpara mingile la cele mai bune preturi, si se pare ca a reusit sa le aduca la jumatate din pretul lor de magazin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.