Cel de-al optulea meci consecutiv in deplasare fara victorie a umplut paharul nemultumirii conducatorilor stelisti care vor lua masuri aspre. Vizati sunt Paraschiv si Coman

Suporterii stelisti si-au fluierat favoritii la finalul partidei de la Constanta, reprosandu-le ca sunt "mercenari". Pentru a potoli spiritele, managerul general Mihai Stoica le-a promis fanilor ca mai multi fotbalisti vor fi sanctionati financiar.

Criza Stelei, asemanatoare cu cea din sezonul 2001-2002, se adanceste de la meci la meci. Neputinta campionilor in acest inceput de retur in care au obtinut doua puncte din trei partide i-a exasperat pe suporterii stelisti prezenti pe stadionul Farul.

La finalul partidei, fanii au scandat "Mercenari, sunteti mercenari!" si "Va bateti joc de noi!". Dupa ultimul fluier al arbitrului Augustus Constantin, jucatorii, cu exceptia lui Vali Badea si Croitoru, au ignorat galeria amplificand si mai mult nemultumirea ultrasilor. Pentru a calma spiritele, managerul Mihai Stoica a mers in fata sectorului de tribuna rezervat galeriei si a discutat cu fanii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.