Mircea Rednic isi ironizeaza rivalele Steaua si Rapid. Tehnicianul spune ca nu are nici un fel de preferinte pentru cine va ocupa locul al doilea, dar ca se bucura foarte mult, pentru ca acestea au ajuns sa se bata pentru o pozitie in clasament care nici nu conteaza. Puriul e sigur ca echipa sa isi va reveni cu Craiova, fiindca acum este mult mai bine pregatita.

Dupa ce mult timp, cind erau intrebati daca sint campioni, ciinii spuneau ca trebuie sa mai astepte, acum, alb-rosiii nu mai au astfel de retineri. Tonul a fost dat de Cristi Borcea, care, la amicalul cu Duna- rea Giurgiu, a inceput ironiile catre rivali: "Putem sa nu ne prezenta m vreo trei saptamini, tot campioni sintem!".

Ieri, a fost rindul lui Mircea Rednic sa vorbeasca despre titlu si despre Champions League. "Speram sa cistige o echipa care sa se termine si pe primele locuri la ea in campionat. Normal ca vrem sa jucam direct in grupe", a spus tehnicianul, care nu-si mai face probleme deja vizavi de cistigarea titlului.

Puriul a continuat cu o replica acida la adresa rivalelor Steaua si Rapid, care se lupta cu incrincenare pentru locul doi: "N-am nici o preferinta referitor la cine termina in urma noastra. Oricum, locul doi nu se premiaza! E chiar trist pentru Steaua si Rapid ca au ajuns sa se bata pentru un astfel de trofeu".

Ba mai mult, Puriul i-a avertizat pe cei din Ghencea si pe cei din Giulesti ca CFR Cluj este un adversar periculos, care ar putea sa le traga clapa acestora. "Si Clujul este o echipa in forma, care ar putea sa termine pe doi", a opinat antrenorul.

Referitor la formatia sa, Rednic crede ca pasa proasta din acest inceput de retur se va termina la meciul cu Craiova: "Sint sigur ca echipa este pregatita. La Timisoara n-am fost, si asta s-a vazut. Sefii au fost bucurosi ca nu le-am luat banii, dar acum nu va mai fi cazul. Universitatea e o trupa buna, am fost antrenor acolo, le stiu ambitia referitor la meciurile cu Dinamo. Dar noi ne vom impune".

Belgia, visul frumos

Mircea Rednic spune ca, desi are de gind sa mai ramina mult timp in Stefan cel Mare, nu a renuntat nici o secunda la visul sau de a antrena in strainatate, mai precis in Belgia. "Daca e sa plec, o sa plec in Belgia. Am casa acolo, si cetatenie. Odata si-odata o sa antrenez in Belgia, dar momentan sint la Dinamo si aici vreau sa ramin", a spus tehnicianul.

"Rezultatele vorbesc!"

Mircea Rednic a vorbit si despre conflictele din ultima vreme cu o parte o actionarilor. "Eu nu m-am certat nu nimeni, dar stiti cum e, nu poti sa impaci pe toata lumea. Se pare ca nu toti actionarii sint multumiti, dar nu vad motivele. Antrenorul e judecat pe baza de rezultate, iar pentru mine, ele vorbesc de bine", a spus tehnicianul.

MIRCEA REDNIC (antrenor Dinamo): "Ne-am pregatit pentru meciul cu Craiova cu echipe de Divizia B, asa ca sintem gata sa-i invingem. Si sint convins ca ne vom reveni si ca vom face un meci bun."

Patru accidentati

In meciul cu Universitatea, Dinamo nu va putea conta pe patru jucatori, care sint accidentati. Este vorba de Silviu Balace, care s-a rupt cu Dunarea Giurgiu, de Ze Kalanga, care are entorsa, de Jean-Phillipe Mendy (contractura musculara) si de Sergiu Homei. Desi staful medical face eforturi sustinute, este greu de crezut ca cei patru vor putea fi recuperati pina la ora jocului cu oltenii.

Niculescu ramine capitan

Desi Ionel Danciulescu nu a fost trecut pina acum pe banca de rezerve, capitanul ciinilor va ramine, in continuare, Claudiu Niculescu. "Am avut o discutie cu ei si am hotarit ca Niculescu sa fie si pe mai departe liderul echipei", a spus Mircea Rednic. Danciu renuntase la banderola dupa declaratiile lui Cristi Borcea, care spusese despre el ca isi va pierde locul in echipa daca nu reintra in forma.

Garoafe pentru doamne

Cantonamentele nu tin cont nici macar de sarbatori. Asa ca dinamovis tii au venit cu intirziere sa imparta flori de ziua femeii. Intr-un restaurant apartinind lui Nicolae Badea, Pizza Hut, la invitatia celor din Stefan cel Mare, ciinii s-au intilnit din nou fata in fata cu cele care le fac zile fripte la fiecare inceput de sezon: angajatele Institutului de Medicina Sportiva. Niculescu, adversar inversunat al bicicletei medicinale, a si intirziat un pic. A aparut dupa cinci minute, intr-o viteza de parca ar fi trebuit sa scape de marcajul lui Nesta. Incep festivitatile, iar la garoafe, zimbete si pupaturi a fost iarasi golgeter.

Urmat indeaproape de Danciulescu, si el in mare verva. Singurul care s-a resemnat a fost Rednic: "Mi-au luat baietii astia doi fata. Ce sa-i faci, virsta!"

Cearta pe bilete

Un grup de fani olteni a incercat sa cumpere toate cele 600 de bilete puse la dispozitie de dinamovisti! Ei totusi, desi au afirmat initial ca vor achita o suma de 30 de milioane, pina la urma fanii s-au prezentat joi la club fara nici un ban, lovindu-se astfel de refuzul vinzatoarei. Furiosi, ultrasii au recurs la amenintari, insa conflictul a fost aplanat rapid, clubul craiovean urmind sa distribuie biletele asa cum era stabilit initial. Altfel, oltenii nu au tot lotul valid: Baird are amigdalita, iar prezenta lui Saceanu este pusa sub semnul intrebarii.

JEREMIE NJOCK:" Simt ca voi marca in Stefan cel Mare! E timpul sa mai inscriu si eu, ca doar pentru asta sint platit MIRCEA BORNESCU: Avem forta sa facem un rezultat bun cu Dinamo!"

"Am vrut sa plec!"

Desi a infirmat multa vreme ca a fost la un pas sa paraseasca pe Dinamo inainte de meciul cu Benfica, Florin Raducioiu a recunoscut ieri ca a fost tentat sa plece, din cauza unor certuri cu directorul general: "E adevarat ca am vrut sa plec. Am avut niste discutii in contradictoriu cu Cristi Borcea, dar le-am rezolvat si am ramas aici, pentru ca dorinta mea e sa fac ceva pentru Dinamo".

Fosta glorie a ciinilor si-a dezvaluit si planurile de viitor: "Vreau sa ma implic mai mult in politica de transferuri si sa aduc sponsori la echipa, pentru a imbunatati imaginea internationala a clubului".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.