Nationala Romaniei are astazi meci cu Spania, de la ora 14:00, pe stadionul Ghencea, in Cupa Europeana a Natiunilor. Echipa noastra foloseste aceasta partida ca una dintre ultimele sanse de a-si verifica tinerii juca tori inainte de Cupa Mondiala din luna septembrie.
In XV-le de start se gasesc Catalin Fercu, 20 de ani, Catalin Dascalu, 22 de ani, Vali Calafeteanu, tot 22 de ani, si Iulian Dumitras, 24 de ani, in timp ce pe banca de rezerve vor fi Vali Ursache, 21 de ani, si Ciprian Caplescu, 21 de ani.

Tot intre titulari se mai afla un nume nou la echipa, Silviu Florea, care revine la prima reprezentativa dupa o pauza de doi ani. Alaturi de veteranii Gontineac, Brezoianu, Tonita, Socol sau Tincu, ei trebuie sa invinga Spania si sa convinga staful tehnic ca merita sa fie in lotul pentru Cupa Mondiala. "Am spus inca inainte de meciul cu Georgia ca aceasta partida va insemna verificarea anumitor jucatori. Acum pot sa joace si sa arate ca merita sa mearga la mondiale. Si la partida de peste o saptamina, cu Cehia, va mai fi o sansa pentru o parte dintre jucatorii tineri", a explicat Robert Antonin, managerul echipei noastre. Meciul incepe la ora 14:00 si va fi in direct pe TV Sport.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.