Pentru a merge direct in grupele Ligii Campionilor, Dinamo trebuie sa se roage ca niciuna din cele doua echipe sa nu castige actuala editie a celei mai importante competitii din lume
Marile surprize din optimile Ligii Campionilor afecteaza si echipele romanesti. Granzi precum Inter, Barcelona sau Lyon, favorite la trofeu, au fost eliminate. Cele trei au mari sanse sa triumfe si in competitiile interne, iar faptul ca au iesit prematur din aceasta competitie a produs frisoane in "Stefan cel Mare".

Cum Dinamo pare ca a acontat deja titlul, "cainii" trebuie sa spere acum ca viitoarea detinatoare a Ligii Campionilor va reusi sa se claseze pe primele doua locuri si in competitia interna. In acest caz, elevii lui Mircea Rednic vor juca direct in grupele LC in stagiunea 2007-2008, urmand sa scape de tururile preliminare. Celtic Glasgow a fost in aceeasi situatie anul trecut. Campioana a Scotiei, aceasta echipa s-a calificat direct in grupe, dupa ce FC Barcelona a invins pe Arsenal in finala de la Paris, reusind in acelasi sezon sa se incoroneze drept campioana a Spaniei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.