Cu gindul la Stefan Stoica si la oltenii sai, Claudiu Niculescu isi neglijeaza si iubita. Atacantul spune ca a trecut nepasator peste ziua de 8 Martie, pentru ca este concentrat exclusiv pe meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul se asteapta la o partida extrem de grea duminica. Clau-gol este de parere ca alb-albastrii formeaza o echipa mult mai in forma decit a fost la meciul din tur.

Sport Total: Sinteti pregatiti pentru partida cu Universitatea Craiova?

Claudiu Niculescu: La turatie maxima. Nici macar nu conteaza ca a fost 8 Martie. Sintem concentrati, iar singurul lucru important este acest joc. Trebuie sa cistigam cu orice pret si sint sigur ca nu ne va fi deloc usor.

Ai mai primit mesaje de la Postasu sau de pe la alti membri ai galeriei Universitatii? Pina acum era un obicei al lor inainte de fiecare intilnire.

Nu. Nu poate fi vorba de asa ceva. Eu nu vreau sa ma mai cert cu nimeni. Ma concentrez pe munca mea si sper sa nu fie nici o problema. Aceste lucruri au fost in trecut.

In tur ati invins fara prea mari probleme. Crezi ca acum va fi mai greu?

E diferenta mare intre Craiova de atunci si cea de acum. Sint mult mai maturi, iar mina lui Stefan Stoica se vede. Stau mult mai bine in teren si e destul de greu sa le dai gol. In atac, Wobay e un fotbalist foarte bun, nu degeaba este idolatrizat de fani.

Poate fi acest joc revirimentul cuplului N&D?

Va dati seama ca si noi ne dorim sa redevenim acel cuplu care a speriat multi adversari. Sa speram ca dupa acest meci o sa se vorbeasca din nou frumos de noi. E adevarat ca au fost tot felul de comentarii, insa noi trebuie sa ne vedem de treaba noastra si sa inscriem.

Greu in Groapa

Desi intre Dinamo si Universitatea exista o rivalitate foarte mare, pe teren, in ultima vreme, ciinii au iesit invingatori cam de fiecare data in duelurile cu oltenii. Pe stadionul lor, mai ales, Ze Kalanga (stinga) si compania sint neinvinsi in fata Craiovei de nu mai putin de 13 ani. Pe 28 octombrie 1994, juvetii reuseau ultima lor victorie in deplasare contra celor din Stefan cel Mare, 1-0 prin golul reusit de Ionel Gane, in minutul 63. De atunci si pina in prezent, Craiova nu a mai scos nici un rezultat notabil in Groapa.

Mai mult, ultima partida intre cele doua formatii de pe stadionul ciinilor a consemnat un scor fluviu, 5-0 pentru Dinamo, in fata unei trupe a Universitatii, deja retrogradate, a carei medie de virsta era undeva pe la 18 ani.

"Va marca duminica!"

Golurile din amicalul de la Giurgiu au facut ca increderea oficialilor dinamovisti in Ionel Danciulescu sa creasca la cote foarte mari. "Ma bucur foarte mult pentru el ca a reusit sa sparga gheata si sint convins ca va inscrie si contra Craiovei", a spus Nicolae Badea. Atacantul ciinilor si-a afirmat si el dorinta de a marca impotriva oltenilor: "Nu vreau sa mai iert pe nimeni. Sper sa joc si sa inscriu".

REPLICA. Sageti spre portughezi

Dupa ce oficialii lui Gil Vicente acuzasera ca, de fapt, hepatita lui Mateus a fost o inventie a dinamovistilor care n-au mai vrut sa-i scada suma de transfer, ciinii au iesit si ei la atac. "Noi am facut mai multe teste medicale si toate au relevat ca jucatorul nu e apt pentru efort. Cei de la Gil Vicente ne-au transmis niste analize, ce-i drept, dar ele erau vechi de un an", a spus Nicolae Badea.

Balace are entorsa

Spre sfirsitul primei reprize a amicalului cu Dunarea Giurgiu, Silviu Balace i-a cerut lui Mircea Rednic sa-l scoata de pe teren. Cu citeva minute inainte, unul dintre adversari ii cazuse pe glezna, insa dinamovistul nu a simtit dureri decit in momentul in care schimba directia de alergare. La finalul jocului, fostul timisorean schiopata vizibil si parea destul de ingrijorat.

Ieri, Balace nu s-a antrenat, acesta fiind in atentia doctorului: "Am entorsa. Nu stiu daca o sa intru cu Universitatea, desi mi-as dori extrem de mult. Am evoluat acolo si vreau sa-i infrunt, insa nu stiu daca o sa pot. Piciorul este destul de umflat, iar astazi ( n.r. - ieri) nu am participat la sedinta de pregatire. Simt dureri, dar sper din tot sufletul sa pot fi apt pentru derby-ul cu Craiova", a declarat jucatorul, care este nascut la Caracal.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.