Capitanul nationalei a suferit ieri o interventie chirurgicala la piramida nazala, dar nu risca sa piarda meciul cu Olanda, de pe 24 martie. El ar putea fi refacut complet in trei saptamani
Considerat cel mai bun om al victoriei Romei la Lyon (2-0), din Liga Campionilor, Cristian Chivu plateste pentru insistenta cu care l-a marcat pe atacantul brazilian Fred.

In minutul 81 al partidei, in timpul unui duel aerian, fundasul roman a fost lovit violent in fata de jucatorul lui Olympique Lyon, alegandu-se cu nasul spart. "O faza clara de cartonas rosu", a notat ziarul francez "L’Equipe". Desi lovitura a fost intentionata si Chivu a iesit de pe teren plin de sange, arbitrul Mejuto Gonzalez nu l-a eliminat pe fotbalistul lyonezilor. Dupa ce a primit ingrijiri medicale pe margine, internationalul roman a reintrat, participand la victoria italienilor, care si-au asigurat astfel prezenta in sferturile Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.