Cazul lui Ganea, acuzat de olteni ca l-ar fi lovit cu capul in gura pe Baird, s-a aminat pentru luni, de la ora 15:00, din cauza neprezentarii australianului, bolnav de amigdalita. George Copos il apara pe Ganez, despre care spune ca nu-l vede intr-un rol de agresor.

Daca pina ieri se anuntau scintei in cazul Ganea, cu martori, acuzatii, dezbateri incinse si suspendari, nimic din toate acestea nu a avut loc. Universitatea anunta ca se va prezenta la audieri cu Baird, Njock si doctorul echipei ca martori, insa din partea oltenilor nu au venit decit Gheorghita Geolga u si Fane Stoica, acesta din urma, eliminat in partida cu Rapid, fiind pasibil de mai multe etape de suspendare.

Surpriza insa, jucatorul care pretinde ca a fost lovit cu capul in gura de Ganea, Michael Baird, nu s-a prezentat la audieri, acuzind dureri in git. Giulestenii insa, au prezentat un contingent numeros: purtatorul de cuvint Cristi Costache, capitanul Vasile Maftei, Ianis Zicu, pe post de martor si, desi a intirziat zece minute, acuzatul Ganea.

Acesta, imbracat la patru ace, a intrat degajat in fata comisiei, in timp ce-i suna telefonul, avind ca ton de apel imnul Rapidului, "Sintem peste tot acasa". Prin neprezentarea presupusei parti agresate, procesul a fost aminat pentru luni, de la ora 15:00. La final, Ganea a plecat la fel de relaxat cum a venit, declarind scurt si la obiect: "Nu l-am lovit, de ce sa-l lovesc? Daca n-a venit, asta e!".

Patronul Rapidului, George Copos, nu crede in versiunea celor de la Craiova. "Nu cred ca a avut loc incidentul pe care il acuza Universitatea! Faptul ca Baird nu s-a prezentat inseamna ca na fost nimic. Ionel este un tip elegant si nu-l vad lovind cu capul in gura. Daca au fost incidente, ele s-au petrecut pe teren si sint intr-adevar regretabile", a declarat boss-ul giulestenilor.

"Ganea joaca cu Steaua"

Finantatorul George Copos nu crede ca Rapid este o victima a jocurilor de culise si este cert convins ca Ganea nu poate fi acuzat de nimic. "Chiar daca se va judeca dupa partida cu Timisoara si, teoretic, Ganea e pasibil sa fie sanctionat doua etape, fiind in pericol sa piarda partida cu Steaua, sint linistit pentru ca stiu ca jucatorul nu este vinovat si nu poate fi penalizat", a declarat patronul din Grant.

Il testeaza pe Toure

Razvan Lucescu va urmari in zilele urmatoare un mijlocas stinga din Togo, Sherif Toure, in virsta de 25 de ani, avind 1,82 metri. Fotbalistul, care a participat cu nationala tarii sale la ultimul Mondial, a mai evoluat si la Hanovra, Livingstone si FC Metz, fiind in prezent liber de contract. "L-am vazut foarte putin si doar la sala de forta. O sa-l urmaresc in urmatoarele zile si apoi voi lua o decizie in privinta lui", a declarat tehnicianul.

PENALIZARE. Amenda de 3.500 RON

Incidentele de la partida de Cupa Rapid - FC Arges, in care unul dintre fanii giulesteni l-a lovit cu o bricheta pe pitesteanul Daniel Balan, si aruncarea unei torte pe teren, au fost judecate, ieri, la Comisia de Disciplina a FRF. Aceasta a decis sanctionarea cu avertisment a Rapidului si amendarea feroviarilor cu suma de 3.500 RON.

INTERVIU. "Malda este util"

Sport Total: O parte dintre fanii Rapidului sint nemultumiti de Maldarasanu.

Razvan Lucescu: Eu nu am nimic sa-i reprosez, cu Craiova s-a accidentat in prima repriza si poate trebuia sa-l schimb mai repede. E foarte util echipei. Joaca pe un post foarte important, contribuie atit in defensiva, cit si in atac, e mereu prezent in joc, filtreaza multe mingi si este un punct de echilibru la mijloc.

A revenit la forma pe care o avea inainte de accidentare?
Nu. Se intimpla adesea la jucatorii mari. Din pacate, s-a accidentat cind era intr-o forma deosebita. Oricum, prin experienta si prezenta lui in joc, ramine foarte important pentru exprimarea noastra din teren.

Pe postul lui mai pot evolua si alti jucatori.

Absolut, toti jucatorii au un rol foarte important. Nicolae Grigore sau Romeo Stancu sint fotbalisti excelenti care trebuie si pot aduce un plus echipei atunci cind intra pe parcurs. Multe victorii se cistiga cu rezervele.

Pe ce post il vezi pe Dica?

Emil este un jucator polivalent care poate acoperi cu succes orice post la mijloc. E un jucator aparte, un jolly-joker, care poate fi folosit in orice situatie. Trebuie sa fie pregatit in orice moment sa intre pe teren si am mare incredere in calitatile lui.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.