Acuzele cluburilor din prima liga la adresa comisiilor federale nu l-au lasat indiferent pe presedintele FRF. Mircea Sandu a convocat ieri o intilnire cu caracter consultativ cu membrii acestor comisii, pentru a discuta impreuna cu cei vizati evenimentele din ultimul timp.

La final, Nasul a explicat: "Am incercat sa vorbesc si eu cu ei, sa aflu de ce nu se pot lua decizii identice, in doua cazuri identice. Pina la urma, e corect ce spun si cluburile! Au dreptate atunci cind reclama faptul ca in unele cazuri se cintareste cu o masura, iar in altele, cu alta. Lucrurile nu trebuie sa mai mearga asa".

Boss-ul de la Casa Fotbalului a continuat, incercind si o explicatie: "Aici, problema nu e rea-vointa acestor oameni, ci faptul ca, fiind buni juristi, ei incearca sa judece dupa legile codului civil. Nu e normal. Le-am spus de atitea ori ca trebuie sa cunoasca foarte bine regulamentele sportive si sa dea verdicte in spiritul acestora".

Nasul a anuntat apoi ca va propune in Adunarea Generala a FRF trecerea tuturor acestor comisii la Liga Profesionista de Fotbal. "Acum e si o situatie ciudata. Comisiile apartin de noi, dar sedintele lor au loc la sediul Ligii. M-am cam saturat ca toate problemele sa se sparga in capul federatiei. In urmatoarea Adunare Generala voi propune trecerea tuturor comisiilor in patrimoniul Ligii. Oricum, totul se judeca acolo", a incheiat Mircea Sandu.

Observator la Milan - Celtic

Mircea Sandu va asista in aceasta seara la partida AC Milan - Celtic, in tur 0-0, contind pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Presedintele FRF va pleca din tara in aceasta dimineata, iar intoarcerea e prevazuta pentru miine dupa-amiaza.