Iritat de polemica iscata in ultimul timp intre cluburi si comisiile FRF, acuzate ca iau decizii partinitoare, Mircea Sandu a convocat ieri o intilnire consultativa cu membrii acestora. Nasul a vrut sa afle de ce nu se judeca cu aceeasi masura cazurile similare. Seful de la Casa Fotbalului spune ca va propune in Adunarea Generala trecerea comisiilor in subordonarea Ligii Profesioniste.

Acuzele cluburilor din prima liga la adresa comisiilor federale nu l-au lasat indiferent pe presedintele FRF. Mircea Sandu a convocat ieri o intilnire cu caracter consultativ cu membrii acestor comisii, pentru a discuta impreuna cu cei vizati evenimentele din ultimul timp.

La final, Nasul a explicat: "Am incercat sa vorbesc si eu cu ei, sa aflu de ce nu se pot lua decizii identice, in doua cazuri identice. Pina la urma, e corect ce spun si cluburile! Au dreptate atunci cind reclama faptul ca in unele cazuri se cintareste cu o masura, iar in altele, cu alta. Lucrurile nu trebuie sa mai mearga asa".

Boss-ul de la Casa Fotbalului a continuat, incercind si o explicatie: "Aici, problema nu e rea-vointa acestor oameni, ci faptul ca, fiind buni juristi, ei incearca sa judece dupa legile codului civil. Nu e normal. Le-am spus de atitea ori ca trebuie sa cunoasca foarte bine regulamentele sportive si sa dea verdicte in spiritul acestora".

Nasul a anuntat apoi ca va propune in Adunarea Generala a FRF trecerea tuturor acestor comisii la Liga Profesionista de Fotbal. "Acum e si o situatie ciudata. Comisiile apartin de noi, dar sedintele lor au loc la sediul Ligii. M-am cam saturat ca toate problemele sa se sparga in capul federatiei. In urmatoarea Adunare Generala voi propune trecerea tuturor comisiilor in patrimoniul Ligii. Oricum, totul se judeca acolo", a incheiat Mircea Sandu.

Observator la Milan - Celtic

Mircea Sandu va asista in aceasta seara la partida AC Milan - Celtic, in tur 0-0, contind pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Presedintele FRF va pleca din tara in aceasta dimineata, iar intoarcerea e prevazuta pentru miine dupa-amiaza.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.