Deranjati de atacurile lui Vladimir Cohn la adresa lui Rednic si de faptul ca el este unul dintre cei care vor sa forteze readucerea lui Ioan Andone, citiva dintre actionari vor ca, in urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie, sa il constringa pe acesta sa-si plateasca datoria de 300.000 de dolari. Problema de fond este aceea ca actionarii nu se pun de acord in privinta numelui antrenorului.

Dupa ce a stat intr-un con de umbra mult timp, Vladimir Cohn a devenit, in ultima vreme, unul dintre personajele centrale ale actionariatului dinamovist. El s-a luat de Mircea Rednic, numindu-l la inceput antrenor fricos, trecind apoi la invective mai dure, cum ar fi pupincurist. Declaratiile sale i-au iritat pe unii dintre membrii CA, acestia vazind in atacurile sale o incercare de a pune presiune pe antrenor, mai ales ca Vova este un apropiat al lui Ioan Andone.

Actionarii s-au plins la Nicolae Badea, care este prieten cu Cohn, caruia i-au transmis sa-l potoleasca. Acum, investitorii au trecut la o atitudine si mai radicala. La urmatorul Consiliu de Adminsitratie, acestia vor sa-l someze pe Cohn sa plateasca restantele pe care le are vizavi de club, suma care se ridica la 300.000 de dolari.

"Toata lumea a dat banii, numai el nu. Iar e in urma cu plata", a comentat unul dintre actionari. Colegii sai din CA sint infuriati si din cauza faptului ca, desi n-a dat toti banii, el face declaratii la adresa lui Mircea Rednic. "E ca si cum un om care are restante la intretinere face scandal ca de ce nu are apa calda", a continuat acelasi oficial. In caz ca Vova Cohn nu va plati, oamenii de afaceri vor sa demareze procedura pentru a-l scoate pe acesta din rindul actionariatului.

De altfel, Cristi Borcea a vorbit deja cu Nicolae Badea despre acest subiect si l-a rugat sa-l someze pe Cohn sa dea banii cit mai curind posibil.

Neaga plecarea lui Rednic

Nicolae Badea a afirmat ieri, pe site-ul oficial al clubului, ca nu se pune problema unei despartiri de Mircea Rednic. "Nu cred ca vreun sustinator al clubului, suporter sau actionar, poate pune la indoiala profesionalismul si rezultatele antrenorului. Obiectivele stabilite la inceputul sezonului au fost atinse, desi sintem de-abia in luna martie. Plecarea lui Rednic este subiect de Cronica Circotasilor", a spus presedintele CA, care a dorit astfel sa infirme zvonurile legate de o eventuala despartire de tehnicianul care i-a dus pe ciini la 16 puncte in fata Stelei.

SITUATIE. L-au socat pe Mitica

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost surprins cind a auzit ca la Dinamo e cearta iar. "Dom'ne, la astia si cind le merge bine, e cearta. Dracu' stie ce au ei de impartit acolo. Au echipa buna, sint la 16 puncte inaintea locului doi, iar la ei e scandal!", a comentat Mitica situatia de la clubul din Stefan cel Mare.

REACTIE. Si Rednic se ia de Plesan

Declaratia lui Mihaita Plesan, cum ca echipa mare a lui Poli ar fi batut Dinamo cu 4 sau 5 la 0, i-a atras criticile actionarului Dragos Savulescu, care spusese ca un astfel de scor exista doar in visele erotice ale mijlocasului. Ieri a fost rindul lui Mircea Rednic: "Cind era la Dinamo, Plesan pupa steagul si sarea gardul la galerie. Pe urma, a spus ca transferul la Dinamo a fost greseala vietii lui".

CRITICA. Nemultumit de Danciulescu

Ionel Danciulescu a fost titular la Timisoara, dar evolutia lui nu l-a multumit pe Mircea Rednic, care l-a laudat doar pe colegul sau din atac. "Claudiu este un adevarat exemplu la antrenamente, sint multumit de el. Cu Danciulescu este mai greu. Trebuie sa-si revina, il sustinem, il ajutam, dar ar fi cazul sa ne ajute si el. Eu il titularizez, mai mult n-am ce sa fac", a spus tehnicianul ciinilor.

Andone infirma

Varianta unui al doilea mandat al lui Ioan Andone a aparut in ultimele zile in Groapa. Ea este sustinuta in continuare de o parte a actionariatului, deocamdata, ce-i drept, minoritara. Cu toate acestea, fostul tehnician al Omoniei spune ca Mircea Rednic nu trebuie inlocuit. "Este adevarat ca Dinamo traverseaza o perioada mai slaba, dar asta nu inseamna ca trebuie schimbat antrenorul. Cu putin noroc puteau sa treaca si de Benfica, si sa nu uitam ca sint lideri la 16 puncte distanta de locul doi. E nevoie de liniste acolo, iar Rednic nu trebuie sa fie schimbat", a spus Andone.

MIRCEA REDNIC:" Ando este prietenul meu. Cu asta am spus tot."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.