Vlad Munteanu a marcat de doua ori in Germania, Keseru o data, dar decisiv, in Franta, iar Mutu a fost pe tot terenul la Fiorentina.

Golurile marcate in Cupa Frantei l-au adus pe Keseru in postura de titular la Nantes si in campionat. Pentru a se asigura ca nu va ajunge din nou pe banca de rezerve, romanul si-a luat ca polita de asigurare un gol decisiv in meciul cistigat de "canari" cu 2-1 in deplasarea de la Sochaux. "Omul care aduce punctele", a scris "L’Equipe", dupa ce romanul a marcat al treilea sau gol in ultimele cinci meciuri disputate, victoria de duminica permitind FC Nantes sa paraseasca ultimul loc al clasamentului.

Nemtii se asigura romaneste

In Germania a fost rindul lui Vlad Munteanu sa iasa la rampa pentru Energie Cottbus, iar Sergiu Radu sa faca munca de salahor. Ex-dinamovistul a marcat de doua ori, din actiune si din penalty, in timp ce "Schija" a fost coautor la toate cele trei reusite ale formatiei din Cottbus, care a cistigat cu 3-2 in deplasarea de la Borussia Dortmund.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.