Cu doar 18 zile inainte de cruciala partida de la Rotterdam, cu Olanda, Adevarul va propune si o altfel de echipa nationala.

Intr-o perioada in care selectionerul Piturca se incapa­taneaza sa apeleze la "maini moarte", gen Contra si Ovidiu Petre, la o simpla cautare descoperim fotbalisti precum Radoi, Vlad Munteanu sau Vali Nastase care isi fac treaba bine la echipele lor de club.

Cunoscut drept o persoana orgolioasa, selectionerul ramane fidel nucleului pe care l-a alcatuit la lot, desi unii suporteri si-au exprimat nemultumirea fata de alegerile acestuia. Chiar la ultimul meci al Romaniei cu Moldova, Contra a fost huiduit, in timp ce o parte din fani strigau numele lui Ogararu. Cert e ca, odata intrat pe lista neagra a lui Piturca, se iese foarte greu. "Ogararu nu va mai fi convocat la nationala din cauza declaratiilor sale", a spus selectionerul, cam aceeasi fiind si situatia lui Radoi. In cazul lui Ganea insa, nu mai conteaza afirmatiile sale belicoase, ci doar forma din teren.

Grupul celor patru "nemti", format din Sergiu Radu, Vlad Munteanu, Streit si Reghecampf, nu corespunde criteriului valoric de la nationala. Lor li se pot adauga Dolha, Ganea sau Valentin Nastase, jucatori de valoare certa, dar aflati departe de o telegrama de la selectioner. Singurul lucru cert e ca Piturca face selectia si tot el raspunde pentru rezultate.

1. Emilan Dolha (Wisla Cracovia, 28 de ani) - Titular la Wisla - si-a revenit dupa ce a fost trimis de Rapid la a doua echipa. A ocupat al doilea loc la categoria "Cel mai bun portar din Polonia".