Fostul impresar si fratele sau, Victor, au cistigat procesul pe care Gigi Becali l-a intentat impotriva lor pentru brandul "Becali".

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Gigi Becali, acesta pierzind dreptul de a inregistra orice afacere cu acest nume, care ramine in posesia lui Victor si Giovani Becali.

Gigi Becali a depus, initial, o cerere la OSIM, pe 28 septembrie 2004. Cererea a fost atacata insa de verii sai, ca reprezentanti ai firmelor Becali Sport si Becali&Popescu. Giovani si Victor au invocat, conform legii, folosirea numelui propriu, fara prenume, alte elemente figurative sau scriere stilizata si atingerea drepturilor altor persoane care poseda acelasi nume.

Gigi Becali a atacat in instanta pe data de 5 octombrie 2006 verdictul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, decizia tribunalului fiind aceea de a respinge cererea patronului Stelei.

"Numele Becali si marca Becali vor fi puse numai la lucruri mari sau lucruri nobile: Banca Becali, televiziunea Becali, ziarul Becali, medicamente Becali", era declaratia lui Gigi Becali la sfirsitul anului trecut.
Autor: Sport Total


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.