Conform regulamentului, Ganea ar putea primi o pedeapsa mai mica decit Baird.

Presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, Mircea Cezar Ionescu, a declarat ca Universitatea a depus un memoriu dupa incidentul din pauza meciului Craiova - Rapid, in care Baird l-a acuzat pe Ionel Ganea ca l-ar fi lovit cu capul in gura, ultimul urmind sa fie chemat la audieri miercuri.

Cazul ar putea avea un deznodamint surpriza, jucatorul australian putind fi pasibil de o pedeapsa mai mare decit cea a rapidistului, daca se adeveresc spusele mai multor martori oculari, care au afirmat ca Baird l-a scuipat pe Zicu si l-a injurat pe Ganea.

Astfel, Regulamentul Disciplinar al FRF spune ca jucatorul care scuipa o alta persoana este sanctionat cu suspendarea de la sase la opt luni, plus o amenda de la 20 la 100 de milioane (art 29, alin. 2), in timp ce un jucator ce ataca cu intentie o alta persoana se sanctioneaza cu suspendare de la doua la sase jocuri, plus o amenda de la 100 de milioane la un miliard!


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.