O parte dintre actionarii dinamovisti vrea sa-l readuca pe Ioan Andone in Stefan cel Mare. Nu cu mult timp in urma, Falcosul a fost sunat de un oficial din Groapa, care l-a rugat sa nu semneze cu nici o echipa pina la vara, cind ar urma sa-l inlocuiasca pe Mircea Rednic. Astfel se explica recentul atac al lui Vova Cohn la adresa Puriului.

Distanta de 16 puncte in clasament fata de Steaua si de Rapid, calificarea in prima vara europeana dupa 17 ani, promovarea mai multor tineri in prima echipa. Acestea sint performant ele lui Mircea Rednic in Stefan cel Mare, in mai putin de un sezon. Totusi, o parte dintre actionarii din Groapa nu vor sa mai continue si la anul cu Puriul pe banca.

Din cite se pare, oamenii de afaceri din conducerea ciinilor au si gasit inlocuitor pentru technician. E vorba de bunul sau prieten, Ioan Andone. Cu ceva timp in urma, unul dintre membrii Consiliului de Administratie l-a sunat pe cel poreclit Falcosul si l-a rugat sa nu semneze cu nimeni pina la vara, atunci cind ar urma sa fie instalat in functie. Apoi, din senin, a urmat atacul extrem de dur al lui Vladimir Cohn, cunoscut drept unul dintre actionarii care s-a inteles foarte bine cu Ando.

Motivele? Unii conducatori sint nemultumiti de felul in care s-au facut transferurile in aceasta pauza competitionala si de faptul ca Mircea Rednic s-a implicat prea mult in aceste tranzactii. Mai mult, contestatarii tehnicianului au fost nemultumiti de faptul ca acesta s-a falit cu ofertele venite din Belgia, fiind siguri ca va pleca la vara. In acest moment, Consiliul de Administratie este impartit in doua: o parte dintre actionari nici nu vor sa auda de o eventuala despartire, in timp ce ceilalti il vor pe Ioan Andone.

FLORIAN WALTER (actionar Dinamo): "Noi il sustinem pe Mircea Rednic. Este munca lui si nu putem sa renuntam la serviciile sale. Ne-a adus unde sintem, a readus fanii la stadion. Am vazut la Timisoara dinamovisti din tot Banatul si chiar din Ardeal. Le multumesc ca au venit pentru echipa. Si jucatorii sint alaturi de Rednic."

Si-a cerut scuze

Imediat dupa meciul de la Timisoara, actionarii dinamovisti au avut parte de o surpriza neasteptata si placuta in acelasi timp. Chiar in momentul in care se pregateau sa urce in avionul de Bucuresti, sefii ciinilor au primit un telefon de la finantatorul lui Poli, Marian Iancu, care si-a cerut scuze pentru vorbele dure adresate clubului albros u inaintea confruntarii de duminica.

Patronul BkP declarase ca echipa din Stefan cel Mare ar trebui sa dispara din fotbalul romanesc, in timp ce Badea, Borcea si restul actionarilor dinamovisti i-au replicat la fel de taios. Telefonul de la miezul noptii de duminica a reglementat, in cele din urma, relatiile dintre cele doua grupari. In alta ordine de idei, fanii ciinilor au anuntat, ieri, ca l-ar fi actionat in judecata pe Iancu, in cazul in care situatia nu s-ar fi reglementat.

"De mina a zecea"

Vasile Turcu l-a contrat dur pe Alin Artimon, dupa ce antrenorul lui Poli a declarat ca Dinamo a avut doar o ocazie si un gol, mult prea putin pentru o campioana. "Eu il sfatuiesc sa se spele pe dinti cind vorbeste de Dinamo. El este un antrenor de mina a zecea, ajuns in prima liga dintr-o conjunctura. Cred ca i s-ar potrivi de minune un post la o formatie de liga a treia", a declarat actionarul din Stefan cel Mare pentru agentia NewsIn.

Il acuza pe Alexa

Elevii lui Mircea Rednic au inteles pe propria piele de ce fostul lor coleg, Dan Alexa, si-a primit porecla "Chirurgul", inca de pe vremea cind juca in Stefan cel Mare. In doua rinduri, Cristi Pulhac a fost foarte aproape sa se incaiere cu mijlocasul timisorenilor: " Am avut un schimb de replici cu el, pentru ca a intrat de doua ori cu talpa inainte. Parca voia sa-mi rupa oasele. Noroc ca mi-am tras piciorul!", a declarat, ieri, fundasul stinga al ciinilor.

"Plesan a avut vise erotice"

Egalul cu echipa secunda a Politehnicii Timisoara nu l-a nemultumit pe cel mai tinar actionar al ciinilor, Dragos Savulescu. Omul de afaceri a declarat ieri ca se bucura ca, dupa aceasta etapa, Dinamo si-a marit avantajul fata de Steaua, insa nu a uitat sa-i ironizeze pe cei de la Poli: "L-am auzit pe domnul Mihaita Plesan care spunea ca, daca juca el, Poli cistiga cu 4 sau 5 la 0. Cred ca este vorba despre un vis erotic pe care l-a avut".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.