Extrem de nervos la finalul partidei de la Timisoara, tehnicianul Mircea Rednic si-a acuzat elevii de lipsa de concentrare. Puriul a mai spus ca nu i-a placut deloc atitudinea unora dintre jucatori. Antrenorul a sugerat ca va lua masuri impotriva celor vizati.

Ultimul fluier al arbitrului Cristian Balaj l-a gasit pe Mircea Rednic extrem de nervos. Dinamo nu a reusit sa treaca de o echipa formata, in mare parte, din pusti, iar acest lucru nu i-a cazut foarte bine antrenorului, mai ales dupa tensiunile de saptamina trecuta. Puriul nu si-a iertat elevii pentru evolutia slaba, declaratiile acestuia fiind destul de dure: "Am condus, insa nu am reusit sa mentinem avantajul. In plus, sint ingrijorat pentru ca nu am putut sa concretizam ocaziile pe care le-am avut. Am ratat, iar rezultatul se stie".

Tirul si-a indreptat, apoi, directia catre adevaratii destinatari: "Nu mi-a placut atitudinea unor jucatori. A fost o lipsa de concentrare clara, iar acest lucru nu este normal". Rednic a continuat si a spus ca, pentru el nu conteaza cu ce echipa a Timisoarei a jucat si ca era necesar ca fotbalistii sa fie atenti, indiferent de conditii: "Daca esti profesionist, trebuie sa-ti respecti imaginea, numele si sa joci cu oricine, chiar daca in fata ta se afla o echipa de calibru sau una de la judeteana. Sint nemultumit pentru ca nu au tratat meciul cum trebuia, mai ales dupa discutiile care au fost".

Mai mult, tehnicianul dinamovist le-a promis celor care s-au culcat pe o ureche ca nu vor scapa fara eventuale pedepse: "Probabil ca trebuie sa facem unele schimbari. Or sa vada ei, pentru ca lucrurile nu pot continua asa".

CRISTI BORCEA:" Normal ca sint suparat! S-au crezut cistigatori si au tratat meciul cu mare lejeritate. De pierdut, au pierdut ei, pentru ca nu au luat prima. Au avut cinci mii de dolari promisi, iar acesti bani au ramas la noi, in loc sa-i cheltuie ei. Jucatorii trebuie sa-si revina cit mai repede. Ei au intrat in aceasta situatie, ei trebuie sa iasa!"

FLORIN RADUCIOIU: "Nu se poate vorbi de un impas. A fost un mic accident, insa sint sigur ca ne vom reveni. Sa nu uitam ca sintem la 16 puncte de Steaua."

VASILE TURCU: "Nu sintem ingrijorati. Nu a fost o rusine, a fost un antrenament reusit, pentru ca Poli a jucat cu mare ambitie. E treaba domnului profesor Mircea Redic, care trebuie sa readuca echipa la turatia pe care a avut-o pina acum."

COSMIN MOTI: "Ne pare foarte rau ca nu am reusit sa cistigam. Sint sigur ca, daca jucam cu prima echipa, altul ar fi fost rezultatul, pentru ca si noi ne-am fi concentrat mai mult. Acum, regretele sint tardive."

ALIN ARTIMON: "Nu stiu daca meritam mai mult, insa e clar ca mai putin nu. Dinamo a avut o ocazie si un gol, iar eu zic ca e cam putin pentru o campioana. Acesti copii au fost extraordinari si ii felicit."

DAN ALEXA: "Ma bucur pentru rezultat, pentru suporteri si pentru tot orasul Timisoara. Am vrut sa demonstrez ca nu sint dinamovist, asa cum s-a perceput dupa meciul din tur. Acesti pusti au fost senzationali. Stiam ca vom juca cu echipa a doua de doua zile si m-am concentrat."

COSTEL PANTILIMON:" Ma bucur ca un copil! De fapt, chiar sint un copil. Le dedic acest punct celor de la prima echipa si sper ca le va fi de folos."

CRISTIAN SCUTARU:" Astept cu nerabdare sa ajung acasa pentru a ma felicita parintii. Ii multumim si lui Alexa pentru ca ne-a ajutat sa obtinem aceast rezultat. Nu o sa uit aceasta seara niciodata."

MIHAITA PLESAN:" Dinamo nu a aratat ca o campioana. Am fi vrut sa-i batem cu patru sau cinci zero ca sa ii linistim."

MARIAN IANCU: "Ma bucur pentru copiii Timisoarei. Este un motiv de bucurie aceasta remiza, pentru ca ne arata ca sintem pe drumul ce bun. Poate fi o palma morala pentru cei care se simt. Vom da prime intregului lot pentru acest rezultat."

Actionarii, in peluza!

In urma atacurilor de simbata ale lui Marian Iancu, actionarii dinamovisti au luat decizia de a sta in galerie la meciul de aseara. Astfel, cu jumatate de ora inainte de primul fluier, oamenii de afaceri au plecat de la hotel intr-o vestimentatie de adevarati ultrasi. Cu sepci pe cap si cu fularele ros-albilor la git, oficialii din Stefan cel Mare au fost urcati in doua dube ale jandarmeriei, intr-o buna-dispozitie evidenta. La final, insa, actionarii nu au digerat deloc remiza inregiatrata, plecind direct la aeroport.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.