Turcu spune ca Rednic nu ar trebui sa fie contestat de nimeni.

Reactiile in lant create de declaratia lui Vova Cohn, care l-a categorisit drept antrenor fricos pe Mircea Rednic, nu au ramas fara urmari. Si ceilalti actionari s-au sesizat, au vorbit si au concluzionat ca aceste vorbe trebuie taxate. Vasile Turcu a fost primul care a cerut, acum citeva zile, o sedinta prin care sa se stabileasca cine este vinovat. Acum, actionarul ciinilor spune ca nu este normal ca astfel de afirmatii sa strice linistea clubului.

"Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, pentru ca Dinamo are nevoie de liniste. Dar e incredibil ca pot exista astfel de declaratii. Sint unii care se culca, nu dorm bine noaptea si se trezesc frustrati", a spus membrul CA, fara a pronunta numele lui Cohn. Patronul de la Romconstruct a facut apel la calm.

"N-ai cum sa spui ceva de Mircea Rednic sau de Cristi Borcea. Sint cel mai bun tandem antrenor-conducator din tara. Si, mai ales, mi se pare de neconceput sa te legi de propria ta investitie, mai ales cind treaba merge foarte bine si sintem lideri detasati in clasament", a incheiat Turcu.

"Mai traieste?"

Mircea Rednic a vorbit ieri despre conflictul cu Vladimir Cohn. "Sint tensiuni artificiale create de oameni care nu stiu ce inseamna performanta. Mai grav e ca sint provocate de persoane de linga aceasta echipa. S-a spus ca sint fricos, norocos, asta inseamna ca sint bun, pentru ca norocul tine cu cei buni. Iar daca eram fricos, nu incepeam campionatul cu jucatori tineri sau care evoluasera in Divizia B. Despre Cohn nici nu stiu daca mai traieste. Eu nu l-am mai vazut de opt luni. Ii vad doar poza in ziar si ceea ce declara", a spus tehnicianul.

Au incredere in N&D

Dupa ce ii desfiintase in urma meciului cu Jiul, Cristi Borcea si-a declarat acum increderea in Niculescu si Danciulescu. "Stiu ce posibilitati au. Unul dintre ei va iesi golgeterul campionatului. Am incredere in ei ca in copiii mei. Sint simbolurile clubului si unii dintre cei mai importanti jucatori din istoria lui Dinamo", a spus directorul general. "Au jucat si ei un meci mai slab si le-a sarit toata lumea in cap. Sa nu uitam ce au facut ei pina acum pentru aceasta echipa", a afirmat si Rednic.

Intra cu tineretul

Ceea ce, initial, parea a ramine la stadiul de amenintare, a devenit, de ieri, fapt concret. Suparati pe decizia Comisiei de Disciplina, care l-a suspendat doua etape pe Karamian, fata de numai una dictata stelistului Radoi, oficialii Timisoarei au hotarit ca, la meciul de miine, sa trimita echipa a doua. "Karamian nu e vinovat. Oricum, ceea ce a facut Radoi este mult mai grav. Ca masura de protest, vom evolua cu tineretul in meciul cu Dinamo", a tunat presedintele lui Poli, Marian Iancu.

In postura ingrata de a incropi un prim 11 format din pusti, tehnicianul viola, Alin Artimon, a declarat: "Este o decizie pe care o respect. Incercam sa scoatem maximum in conditiile actuale".

NICOLAE BADEA (presedinte CA Dinamo):" E foarte bine ca se gindeste si la tineret, la viitor, pentru ca, din cite se pare, cu prezentul nu prea a avut succes."

VASILE TURCU (membru CA Dinamo):" Eu respect oamenii de la Timisoara, pentru ca au investit multi bani si contribuie la ridicarea fotbalului romanesc. Dar, ar fi mai bine sa-i lasam doar pe jucatori sa faca spectacolul.

MIRCEA REDNIC (antrenor Dinamo):" Vor sa creeze presiune. E normal, pentru ca le e teama de noi. Dar voi chiar credeti ca vor juca cu echipa a doua? Eu, unul, nu."

"Premiata de Badea."

Dupa ce Sport Total a publicat poza micutei Ana-Maria Dumitru pe prima pagina a editiei din ziua meciului cu Benfica, presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a lansat concursul suporterul lunii. Astfel, ieri, la sediul Computerland, oficialul ciinilor a premiat-o pe sustinatoarea ros-albilor cu mai multe obiecte promotionale ale clubului din Stefan cel Mare.

Adevarata surpriza a venit insa seara, atunci cind Ana-Maria a fost invitata la restaurantul Trattoria din Pipera, pentru a fi alaturi de toti elevii lui Mircea Rednic, antrenorul ciinilor hotarind sa-si scoata jucatorii la masa inainte de a intra in cantonamentul de la Saftica, in vederea derby-ului de la Timisoara.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.