Clubul londonez a oferit 5 milioane
de euro Stelei pentru a-l achizitiona pe fundasul despre care antrenorul
"tunarilor" crede ca ar trebui sa fie plomba pentru gaura din defensiva echipei.


Toti ochii sunt pe Mirel Radoi. Capitanul Stelei este un fotbalist la moda, chiar daca a facut tusa in ultimele patru luni din cauza unei grave accidentari la genunchi.

Dupa ce Inter Milano si Palermo au recunoscut ca sunt interesate de achizitionarea lui Mirel, ieri, cotidianul "The Sun" a anuntat ca Arsenal Londra negociaza transferul fotbalistului roman.
Suma de transfer vehiculata de tabloidul britanic este de 5 milioane de euro. Dupa jocul exceptional facut contra Valenciei, patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca jucatorul va pleca din Ghencea doar pentru 20 de milioane de euro.

La doar doua zile dupa aceasta declaratie, patronul Stelei s-a sucit: "Radoi nu va pleca niciodata de la Steaua". Totusi, in urma unor discutii purtate cu antrenorul Walter Zenga si cu presedintele executiv Mihai Stoica, Gigi a inteles ca, pentru binele jucatorului, Mirel va trebui sa plece in strainatate. Pentru a inlocui eventualul gol lasat de Radoi, ieri, clubul din Ghencea l-a legitimat pe fundasul Dorin Goian, fotbalistul de la FCM Bacau semnand un acord pentru cinci sezoane.

Concurenta cu Münchenul si cu Valencia

Siteul "www.mega-star.co.uk" noteaza ca managerul londonezilor, francezul Arsene Wenger, are numai cuvinte de lauda la adresa romanului. "Este omul care poate pune capat crizei din defensiva lui Arsenal", a declarat Wenger.

Siteul citat noteaza ca "sansele tunarilor in campionatul Angliei si in Liga Campionilor au fost decimate de o serie de greseli comice in defensiva, iar Wenger stie ca trebuie sa intareasca apararea". Mass-media din Albion crede ca Radoi l-ar putea ajuta pe tehnicianul francez sa opreasca ascensiunea rivalilor de la Chelsea si Manchester United.

De serviciile lui Mirel mai sunt interesate cluburile Bayern München si Valencia.