Internationalul roman a adus un punct Fiorentinei, dar a lipsit de la procesul cu fosta sotie, in care s-a decis infiintarea unei comisii rogatorii pentru stabilirea veniturilor lui Mutu.
Adrian Mutu a obtinut cel mai mare calificativ dintre jucatorii Fiorentinei in presa italiana dupa ce a marcat golul care a adus echipei sale un punct din deplasarea de la Reggina (1-1).

"S-a descurcat bine printre calabrezi. A si coborit bine in spate pentru a-si ajuta colegii. In a doua repriza a disparut de pe teren, dar a revenit cind trebuia, pentru a transforma penalty-ul", a notat Datasport. A fost cel de-al 12-lea gol al romanului in acest sezon, noua reusita mentinindu-l pe locul al treilea in clasamentul golgheterilor din campionatul italian. Prezenta la meciul cu Reggina l-a scutit pe Mutu de procesul cu Alexandra Dinu, in care s-a decis ca veniturile obtinute de fotbalist in Italia sa fie verificate prin comisie rogatorie. Mutu ceruse reducerea pensiei alimentare de 2.500 de dolari lunar si custodia asupra lui Mario, ambele procese fiind aminate pentru a se lua in discutie o eventuala comasare a cauzelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.