100 de jandarmi vor asigura paza, astazi si miine, la patinoarul „Mihai Flamaropol“, unde se vor infrunta Steaua si SC Miercurea-Ciuc, oaspetii anuntind ca vor fi insotiti de 25 de fani.
Steaua si Sport Club Miercurea-Ciuc se vor afla din nou fata-n fata, la sfirsitul acestei saptamini, in meciurile doi si trei din cadrul play-off-ului Ligii Nationale de hochei pe gheata. Dupa incidentele petrecute la ultimul meci desfasurat intre cele doua echipe pe stadionul "Mihai Flamaropol", cind hocheistii din Ciuc s-au retras de pe gheata in urma unor petarde aruncate din tribuna, organizatorii si-au luat masuri de precautie.

Astfel, nu mai putin de 100 de jandarmi vor asigura linistea la fiecare din cele doua partide, fanii ros-albastri urmind sa se deplaseze la patinoar individual, in timp ce suporterii ciucani vor fi insotiti in per-manenta de fortele de ordine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.