Victor Piturca a facut strategia pentru partida cu Olanda, din 24 martie. Antrenorul vrea cel putin un egal, plan pentru care are nevoie de experienta lui Dorinel. El va intra pe final, pentru a mentine eventualul rezultat favorabil.

Fotbalistul a evoluat 110 minute in meciul de Cupa cu Rapid si va juca si in urmatoarele partide de campionat.
Cu toate ca a declarat in mai multe rinduri ca nu considera decisiva partida cu Olanda, selectionerul Victor Piturca pregateste intens confruntarea cu batavii si cauta toate solutiile viabile pentru a tine piept reprezentativei lui Van Basten.

Asul pe care Piturca il va scoate din mineca pare a fi Dorinel Munteanu. Neamtul trage si el sperante sa ajute nationala, motiv pentru care a si jucat in partida de Cupa, cu Rapid. Dorinel a evoluat destul de bine 110 minute miercuri seara, dovedind ca forma sa fizica il ajuta sa faca fata unui meci important al nationalei.

Antrenorul-jucator al Argesului planuieste sa traga tare si in meciurile de campionat care urmeaza, pentru a se mentine la un nivel fizic optim, pentru cazul in care selectionerul va hotari sa conteze pe el. Se pare ca Munti a discutat deja cu Piti, care l-a sfatuit sa se pregateasca in continuare, pentru a-l putea introduce in partida cu batavii.

Piti a pus la cale strategia prin care elevii sai sa reuseasca sa inscrie cit mai repede, cel mai probabil in primul sfert de ora al partidei. Singura problema care il framinta pe tehnician este lipsa de experienta pentru mentinerea intacta a scorului. Punct in care incepe misiunea Neamtului.

Planul selectionerului este sa obtina un egal la Rotterdam, dar pentru aceasta are nevoie de experienta veteranului Dorinel. Astfel, fotbalistul ar urma sa intre doar in repriza a doua, pentru 20 sau 30 de minute, pentru a mentine scorul in favoarea tricolorilor.

Injurat de un rapidist

La iesirea din teren la meciul de Cupa cu Rapid, Dorinel Munteanu a fost aplaudat de o parte a galeriei rapidiste, dar si injurat de mai multi spectatori aflati in sectorul ocupat de bucuresteni. De asemenea, la un moment dat, Neamtul a avut un conflict cu un fan giulestean care, aflat sub influenta alcoolului, l-a injurat pe tehnicianul pitestenilor. "Un suporter bucurestean care era beat, a inceput sa ma jigneasca fara motiv, dar nu ai ce sa le ceri unor astfel de indiviz", a spus Munteanu.

Veniturile la control

Dupa ce Adrian Mutu a cerut micsorarea pensiei de intretinere pentru fiul sau, Mario, magistratii au dispus stabilirea exacta a veniturilor obtinute de fotbalist in Italia. Suma stabilita initial a fost de 2.500 de dolari, insa a fost contestata de Mutu. Conform legii, pensia de intretinere pentru un minor se ridica la un sfert din veniturile tatalui, insa suma finala ar putea fi stabilita de comun acord cu ambii parinti.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.