Atasamentul lui Copos fata de echipa nu a durat mult. Rapidistii nu s-au putut bucura prea mult de atasamentul si indulgenta patronului George Copos fata de echipa.

Dupa ce a anuntat ca in acest retur nu va mai pune presiune pe jucatorii sai si va fi mai aproape de ei, promisiunea boss-ului de sub Grant parea a fi una cit se poate de serioasa, daca este sa ne uitam peste declaratiile pline de laude si aprecieri facute la finalul meciului cu Poli Timisoara.

Ca orice minune insa, transformarea lui George Copos a durat trei zile, acesta neezitind sa-i critice pe alb-visinii dupa ce au reusit sa-i invinga pe pitesteni abia in prelungiri. "Rapid nu s-a exprimat asa cum mi-as fi dorit eu. Au fost gauri mari in defensiva, lucru nepermis acum, la inceputul campionatului. Probabil ca o echipa mai speculativa ar fi reusit sa scoata pe Rapidul din competitie", a declarat patronul rapidist.

Daca o parte dintre jucatori sint surprinsi de temperamentul finantatorului, veteranul Viorel Moldovan spune ca declaratiile acestuia sint normale: "Domnul Copos are dreptul sa spuna ce vrea, pentru ca este patron. Au fost unele ezitari in aparare, dar important este ca nu s-a luat gol si ca, in ansamblu, echipa a jucat bine".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.