Comitetul Executiv al LPF a decis, ieri, sa amane meciul Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti din prima runda a returului pentru data de 25 mai. Aceasta decizie a venit ca urmare a solicitarii gruparii din Ghencea de reprogramare a partidei de la Bistrita, din cauza faptului ca intalnirea era, initial, fixata pe 13 martie, adica intre cele doua jocuri cu Villarreal din optimile de finala ale Cupei UEFA.

"Ne-am inteles asupra datei, care a convenit ambelor parti! Nici nu a mai fost nevoie sa 'arbitreze>> domnul Dragomir", a declarat, la iesirea din sediul Ligii, presedintele Gloriei, Jean Padureanu. In schimb, seful LPF, Dumitru Dragomir, a intrebat retoric: "Ce se intampla daca Steaua castiga toate meciurile de acum inainte in Cupa UEFA? Dupa mine, normal era ca totul sa se desfasoare exact cum era stabilit! Dar acum este o situatie benefica pentru fotbalul nostru dupa atatia ani".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.