Mihai Stoica, managerul general al campionilor, a anuntat, ieri, ca e aproape sa-l cumpere pe mijlocasul Elton, de la Corinthians. Brazilianul are 156 de cm si este mijlocas stanga

Dupa portarul Andrey, Steaua e pe cale sa inregimenteze un alt fotbalist brazilian. Ros-albastrii au anuntat ieri ca au incheiat o intelegere cu SC Corinthians pentru transferul definitiv al mijlocasului ofensiv Elton Jose Xavier Gome. Inalt de doar 1 metru si 56 de centimetri, acesta a obtinut titlul de campion al Braziliei in 2005. Neoficial, pretul tranzactiei se ridica la 800.000 de dolari.

Stirea transferului lui Elton a fost facuta publica ieri chiar de Steaua, prin intermediul site-ului sau oficial. "FC Steaua Bucuresti a incheiat o intelegere cu celebrul club brazilian SC Corinthians Paulista, referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes. Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat doua goluri pentru echipa sa de club, cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005, iar in sezonul trecut a fost imprumutat la Sao Caetano, club pentru care a jucat in 29 de partide si a marcat doua goluri - sub indrumarea celebrului antrenor Emerson Leao.

Tehnicianul l-a readus in acest sezon la Corinthians, unde a evoluat in 2007 in sapte meciuri din Campionatul Paulista, se arata in comunicatul stelistilor. Managerul general al clubului, Mihai Stoica, il descrie pe brazilian ca fiind "un geniu". "In timp ce altii creau diversiuni si cautau sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui jucator de geniu", a declarat oficialul stelist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.