Rapidistii se indreapta cu pasi siguri spre realizarea unuia dintre obiectivele stabilite la inceputul sezonului.

Echipa lui Razvan Lucescu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut, cu mari emotii, de FC Arges, cu 2-0.

Golurile rapidistilor au fost marcate in prima repriza a prelungirilor de Ianis Zicu si de Ionel Ganea, fostul dinamovist aflandu-se la primul meci oficial pentru giulesteni de la revenirea la echipa de sub Podul Grant. Semifinalista s-ar fi putut decide inaintea celor doua reprize suplimentare daca portarul Argesului nu ar fi facut minuni intre buturi. Hotoboc a fost pana in minutul 100, la golul lui Zicu, ingerul pazitor al Pitestiului, el oprindu-i din situatii clare pe Mazilu, in doua randuri, si Buga.

Rapidistul Ianis Zicu a fost din nou unul dintre cei mai buni oameni ai lui Lucescu si, la fel ca in meciul din campionat, cu Poli Timisoara, a fost motorul atacurilor giulestene. La finalul jocului, patronul lui FC Arges a incercat sa explice insuccesul echipei sale vorbind despre ghinion.
"Nu am avut deloc sansa. Norocul a tinut cu Rapidul in acest meci", a spus finantatorul echipei din Trivale. Jucatorii lui Dorinel Munteanu au ratat bonusul promis, de 1.000 de euro, insa nici rapidistii nu s-au "imbogatit" dupa acest meci. Patronul din Giulesti i-a anuntat pe fotbalisti ca nu premiaza decat castigarea finalei Cupei Romaniei. Suma pe care fiecare dintre elevii lui Razvan Lucescu o va primi este de 15.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.