Antrenorul dinamovist a declarat ieri ca este surprins de declaratiile unor actionari care critica jocul echipei, numindu-i pe acestia "adevarati dinamovisti care apar doar cand lucrurile nu merg bine".
"Care e impasul la Dinamo? Din 20 de meciuri castigi 18! Care impas? Poate unii nu vor sa castigam atatea meciuri. Poate deranjam. O echipa mare castiga si atunci cand joaca prost. Meciul cu Jiul a fost dupa un esec foarte mare si foarte dureros, cu Benfica. Au fost bani multi pe masa, 15.000 de euro pentru fiecare jucator. Credeti ca asa usor treci peste un esec in fata unei echipe pe care stii ca puteai sa o elimini? E un soc si asta s-a vazut! S-a vazut in jocul fotbalistilor ca sunt marcati. Dar lumea nu intelege.

Culmea este insa ca nici unii dintre actionari nu inteleg. Dar asta e, ei sunt cei care baga bani si au tot dreptul sa vorbeasca. Sunt insa unii actionari, care, in loc sa ma sune, pentru ca nu mi-am schimbat numarul de telefon, apar prin ziare si isi dau cu parerea. Stiti la cine ma refer. Eu pe actionarul acela nu l-am vazut din vara. Nu mi se pare corect. Nu mi se pare corect nici sa dam apa la moara dusmanilor, care saracii au cheltuit poate de doua ori cat noi. Si nu au rezultatele noastre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.