Catalina Ponor a fost diagnosticata cu scarlatina, fiind nevoita sa-si intrerupa antrenamentele de trei zile. Campioana olimpica urmeaza un tratament cu antibiotice, care o va tine departe de sala de antrenamente pentru doua saptamini.
Sala Tomis din Constanta, acolo unde sportiva se antrena, a fost inchisa si dezinfectata, iar colegele Catalinei vor fi supuse unui control medical. "Catalina locuieste de doua luni la mine si urmeaza un tratament riguros. Nu exista vreun conflict intre ea si mama sa, ci a ales pur si simplu sa locuiasca la mine. Eu sint dispus sa ii fac toate poftele pentru a fi pregatita cit mai bine pentru Mondiale si Olimpiada. La Mondiale vrem sa participam la trei probe, birna, sol si sarituri. Mergea foarte bine, chiar si eu eram mirat de modul cum progresa la antrenamente. Voiam sa facem tuturor o surpriza si sa participe la Campionatele Europene, la birna, unde speram sa-si pastreze titlul. Vom decide daca vom mai ajunge acolo in functie de rezultatele pe care le va obtine la Internationalele Romaniei, din perioada 12-14 martie", a spus antrenorul Matei Stanei.

Catalina Ponor si Matei Stanei au fost invitati pe 7 martie la Izvorani, unde vor fi premiati sportivii anului 2006.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.