Mititelu ar refuza un cadou din partea lui Gigi Becali in cazul unei victorii cu Rapid.
Pus in postura ingrata de a asculta imnul Rapidului pe propriul stadion etapa trecuta, patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, i s-a imbogatit de ieri repertoriul dupa ce LPF a anuntat ca si partida dintre Steaua si FC Arges se va disputa in Banie. La auzul vestii, boss-ul Stiin- tei a declarat ca nu are nimic impotriva: "Chiar daca rapidistii au lasat prapad in urma lor dupa meciul cu Poli, eu nu vad de ce sa nu joace si Steaua aici. N-au de ce sa sufere stelistii pentru ce au facut altii". Dupa ce s-a comportat ca o gazda cu finantatorul Rapidului, George Copos, Adrian Mititelu a marturisit ca, daca i se va cere, este dispus sa-i acorde acelasi tratament si stelistului Gigi Becali.

Totusi, oficialul oltean a afirmat ca l-ar refuza din start pe latifundiarul din Pipera in cazul in care acesta ar inten- tiona sa le suplimenteze primele craiovenilor in vederea partidei de simbata cu Rapidul: "Niciodata Craiova nu va lua bani de la Steaua. Avem tot ce ne trebuie. Noi nu sintem Bistrita, sintem un club mare".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.