Analizind la rece partida cu Steaua, capitanul aradenilor, Daniel Tudor, intareste ideea ca n-a fost gol la sutul lui Ghionea si spune ca este singurul in masura sa se pronunte. Portarul crede ca, daca avea mai mult tupeu, UTA putea sa invinga. Goalkeeper-ul zice ca meciul cu FC Arges este mult mai important decit cel cu Steaua.

Sport Total: Sincer, a fost sau n-a fost gol la sutul lui Ghionea?

Daniel Tudor: Am mai spus-o si o repet: balonul nu a trecut linia portii, si cu asta basta. Degeaba au facut stelistii scandal, pentru ca pe inregistrarea video nu se poate vedea. Eu sint singurul care poate spune daca a fost sau n-a fost, si va spun raspicat: n-a fost gol!

Regreti ca nu ati profitat mai mult de jocul modest al Stelei?

E adevarat ca puteam obtine mai mult. Sigur ca imi pare rau, daca aveam mai mult tupeu, puteam cistiga. Am jucat si in superioritate. Daca ne gindim ca la inceputul jocului ne-am fi dorit si un egal, acum trebuie sa fim multumiti.

Urmeaza partida cu FC Arges...

Trebuie sa luam toate cele trei puncte. Practic, meciul cu Pitestiul e mai important pentru noi decit cel cu Steaua, pentru ca sintem in lupta directa cu ei pentru salvarea de la retrogradare si, daca ii batem, ii afundam mai mult. Daca nu cistigam, munca si punctul cu Steaua nu mai au nici o valoare.

Cum ti se par noile achizitii, dupa perioada de pregatire, dar mai ales dupa partida cu Steaua?

E clar ca sint jucatori valorosi, daca au venit aici, iar acum, dupa meciul de la Oradea, s-a putut vedea ca toti sint fotbalisti cu calitati, care ne pot ajuta sa ne atingem obiectivul si sa fim mai puternici decit in turul campionatului.

Tie care iti place cel mai mult?

Toti au calitatile lor, dar, sincer, portughezul Edson mi se pare cel mai fotbalist dintre toti. Are niste executii care dovedesc ca a jucat la echipe bune.

Se poate schimba obiectivul echipei in acest moment?

Sa raminem cu picioarele pe pamint si sa ne vedem de treaba! Obiectivul ramine salvarea de la retrogradare, pentru ca mai e mult pina departe.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.