Mutu il apara pe Flachi.

Adrian Mutu crede ca atacantul Sampdoriei, Francesco Flachi, depistat pozitiv la cocaina saptamina trecuta, are nevoie de o noua sansa. "Sper sa primeasca o a doua sansa. Si eu am avut in trecut astfel de probleme si stiu ce inseamna. Pentru mine a fost o victorie personala si am avut noroc ca am putut sa-mi refac viata personala si cariera sportiva", a declarat internationalul roman al Fiorentinei, referindu-se la faptul ca a fost suspendat de Chelsea, dupa ce a fost prins dopat in 2004.

Flachi, care este si capitanul Sampdoriei, a fost depistat pozitiv in urma unui control efectuat pe 28 ianuarie, la finalul meciului de campionat cu Inter Milano.

Dublu aproape perfect

Cuplul ofensiv al Fiorentinei, Mutu - Toni, a fost laudat dupa victoria cu Empoli (2-0), in care ambii atacanti au marcat. "Fiorentina detine un cuplu de aur: Mutu - Toni. Cu acesti doi atacanti, Fiorentina poate deveni o mare echipa", scrie site-ul sportisland.net, care i-a notat pe cei doi cu nota noua.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.