Dupa ce George Copos a declarat ca va discuta cu presedintele Interului, Massimo Moratti, despre mutarea definitiva a lui Zicu in Giulesti, jucatorul spune ca nu poate lua o decizie in acest moment.

De la venirea sa in Giulesti, Ianis Zicu a fost o constanta in garnitura Rapidului, fiind titular chiar si atunci cind ratarile monumentale l-au adus in dizgratia publicului si a lui George Copos. Razvan Lucescu a cistigat pariul cu cei ce il contestau pe machedon, Zicu fiind, al doilea golgeter al echipei, dupa Viorel Moldovan.

Mai mult decit atit, tehnicianul l-a transformat pe jucator, care a schimbat indolent a din joc pe mai multa vivacitate si clarviziune in fata portii, in detrimentul neatentiei la finalizare, o veche meteahna a fotbalistului. Dupa ascensiunea lui Ianis, si incintat de evolutia acestuia din meciul cu Poli, George Copos a declarat ca va demara negocierile cu presedintele lui Inter, Massimo Moratti, pentru aducerea definitiva a jucatorului in Giulesti.

Acesta, insa, nu este hotarit sa ramina la Rapid, spunind ca va da un raspuns la finele campionatului. "Eu ii multumesc lui Razvan ca a avut incredere in mine pina acum. Sint onorat ca Rapidul ma vrea definitiv, dar, deocamdata, nu stiu daca ramin in Giulesti sau plec in alta parte. Un raspuns sigur il voi da in vara. Pina atunci, mai sint trei luni in care ma voi concentra doar la fotbal, pentru ca trebuie sa incercam sa cistigam toate meciurile din Cupa si din campionat. Asta este tot ce conteaza in momentul de fata", a declarat jucatorul.

Victor Becali spune ca Ianis ar fi tentat sa-si continue cariera in alta parte. "Copos poate sa faca ce vrea, e treaba lui daca are intilniri de taina cu Moratti, dar trebuie sa mai intrebi si calul, inainte sa-l incaleci. Jucatorul nu e mobila, conteaza si parerea lui. Orice fotbalist vrea sa evolueze in strainatate, sa nu ne mai ascundem dupa degete. Zicu e imprumutat pina in vara si trebuie lasat sa joace. Atunci vom vedea ce oferte sint si ce se va intimpla cu el", a declarat impresarul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.