Accidentarile unora dintre internationalii romani ii dau mari batai de cap selectionerului Victor Piturca. Una dintre cele mai importante piese din angrenajul tricolorilor, capitanul Cristi Chivu, ar putea fi pierderea cea mai grea, inaintea intilnirii cu Olanda.

Cu toate ca starea sa de sanatate evolueaza favorabil, Chivu ar putea risca o recidiva, in cazul in care va forta. "In acest moment, Chivu este intr-o stare buna si s-ar putea ca miine (n.r. - astazi) sa joace la Roma", a spus doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu.

Nici Razvan Rat nu trece prin cele mai fericite momente, dupa ce a fost nevoit sa poarte o noua atela ghipsata. "In cazul lui Rat, medicii de la club au gresit. Atela a fost scoasa prea devreme, asa incit el a facut efort fara ca leziunea sa fie vindecata. Oricum, nu putem sa garantam ca Rat sau Chivu vor prinde suta la suta meciul cu Olanda", a spus medicul nationalei.

ABSENTA. Fara Ghionea la Rotterdam

Doi dintre stelisti care au evoluat si in amicalul cu Moldova, Petre Marin si Sorin Ghionea se confrunta cu probleme de sanatate. Primul a suferit o intindere, dar va putea intra pe teren chiar din etapa viitoare. Ghionea, in schimb, are o accidentare mai grava, iar verdictul este destul de sumbru: o entorsa la genunchi, care il va tine departe de gazon cel putin trei saptamini, astfel ca va rata partida cu elevii lui Van Basten.

GRIJI. Ogararu are intindere

Cu toate ca nu a fost convocat in actuala campanie de calificare, George Ogararu provoaca griji in privinta intilnirii din 24 martie. In conditiile in care Cosmin Contra nu a convins deplin in amicalul cu Moldova, selectionerul s-ar putea reorienta spre jucatorul lui Ajax. Problema este ca Ogararu a suferit o intindere la inghinali in partida cu Alkmaar, parasind terenul in minutul 62.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.