Pozitia secunda, care garanteaza prezenta in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, genereaza energii si orgolii nemasurate: Steaua e in pierdere de turatie, Rapid accelereaza

Daca Dinamo pare a se fi desprins in castigatoarea titlului, lupta pentru locul doi se anunta pe viata si pe moarte, prin prisma rezultatelor din etapa a 20-a. Steaua a clacat intr-un meci considerat pe teren propriu, la Oradea, 0-0 cu UT Arad, in timp ce Rapid s-a impus cu Poli Timisoara destul de clar, 2-0. Daca CFR Cluj ar fi invins pe Ceahlaul, scor final 1-1, situatia ar fi fost si mai echilibrata.

STEAUA - 40 puncte (37-10) + 7 la adevar

Formatia din Ghencea pare intr-o criza de forma. Din echipa care anul trecut defila in Europa n-a ramas mai nimic: Radoi e departe de jocul sau excelent, Cernea gafeaza aproape la fel ca portughezul Carlos, Ghionea si Goian nu mai au siguranta de altadata. Mai mult, golgheterul Nicolae Dica se afla la Bologna pentru un tratament dupa o accidentare grava. Francezul Cyril Thereau nu-l poate suplini pe Dica, in timp ce Vali Badea a evoluat catastrofal. Schimbarea sistemului de la 4-4-2 la 4-3-3 lasa urme in evolutia echipei, care pare ca nu s-a obisnuit cu noua formula de joc.

Unica crestere de forma pare a se fi inregistrat in dreptul lui Bostina, care e mai proaspat si e singurul care poate pune in pericol poarta adversa. De mentionat ca Steaua n-a marcat niciun gol in acest sezon (0-2 si 0-1 cu FC Sevilla si 0-0 cu UT Arad), iar in momentele in care jocul nu merge se inregistreaza acte reprobabile, cum a fost cel al lui Radoi de la Oradea. La fel s-a intamplat cu acelasi jucator, dar si cu Victoras Iacob, sezonul trecut la Bistrita, cand nu s-au putut controla in urma faptului ca nu puteau sa marcheze


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.