Dupa ce George Copos a ironizat Dinamo si a afirmat ca Rapidul ar fi eliminat „vulturii" din Cupa UEFA, fostul international l-a taxat dur pe fostul vicepremier

Fostul mijlocas de creatie al visiniilor a vorbit in stilul sau caracteristic despre neputinta echipelor romanesti in cupele europene, despre gestul golanesc al lui Radoi in partida cu UTA si despre sansele echipei nationale in partida cu Olanda.

Cum ti s-au parut evolutiile echipelor romanesti in 16-imile Cupei UEFA?

Atat Steaua, cat si Dinamo au picat cu adversari care nu le-au lasat nicio sansa. S-a vazut ca aceasta obsesie numita "primavara europeana" poate fi o caciula mult prea mare.

Credeti ca Rapidul ar fi eliminat Benfica, dupa cum a afirmat George Copos?

Sa fim seriosi... Rapidul ar fi eliminat Benfica doar daca meciul se juca pe o masa de cofetarie sau pe PlayStation. Este usor sa vorbesti dupa. Asa pot sa vina si cei de la Otelul Galati sa spuna ca ei ii scoteau pe Benfica!

Cum vezi duelul pentru locul doi in campionat?

In primul rand, pentru Steaua ar fi un dezastru daca nu ar obtine calificarea in Liga Campionilor. Normal ca si Rapidul are potential sa se claseze pe pozitia secunda, mai ales ca are de luat o revansa dupa anul trecut, dar pot aparea si surprize, cum ar fi CFR Cluj.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.