Universitatea Craiova si FC Arges au infirmat suspiciunile de blat, in defavoarea pitestenilor.

Reluarea campionatului a insemnat triumful lui X, nu mai putin de cinci partide din sapte (Rapid - Poli s-a terminat dupa inchiderea editiei) finalizindu-se cu remize. Surpriza etapei a venit de la Oradea, gazda de circumstanta a stelistilor, unde ros-albastrii au prelungit agonia meciurilor cu FC Sevilla din Cupa UEFA, incheind la egalitate, 0-0, cu UTA. Nereveniti din socul eliminarii din competitia europeana, elevii lui Olaroiu s-au limitat la a domina ineficient, ceea ce a alimentat nervii bucurestenilor.

Becali, oaia ratacita

Primul a cedat capitanul Mirel Radoi, eliminat in minutul 58, in urma unei intrari dure, ce i-a adus al doilea cartonas galben. Urmatorul a fost chiar patronul Stelei, Gigi Becali, care a parasit stadionul la putine minute dupa eliminarea finului sau. Nervii s-au accentuat cu fiecare minut, fapt ce a dus la o fragmentare excesiva a jocului, iar cartonasele galbene au curs in fiecare directie. Pe final, echilibrul a fost restabilit o data cu eliminarea aradeanului Daniel Chirita. Dincolo de evolutia letargica a Stelei, ros-albastrii au fost privati de un gol perfect valabil, inscris de Victoras Iacob, dar anulat la semnalizarea eronata a asistentului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.