Atleta Ionela Tarlea-Manolache a reusit sa se impuna in proba de 400 de metri din cadrul reuniunii atletice care s-a desfasurat la Atena, sportiva noastra reusind un timp de 5307". Pozitia a treia a acestei curse a revenit tot unei atlete din Romania, Angela Morosanu izbutind, la randul sau, un timp foarte bun, 5328, ratand pe putin medalia de argint. Aceasta a fost castigata de atleta poloneza Grazyna Prokopek, cu timpul de 53.24.

Boloni, record negativ neegalat

Tehnicianul roman, Ladislau Boloni, isi pastreaza inca primul loc intr-un clasament inedit de la clubul portughez Sporting Lisabona. Fostul international al formatiilor ASA Targu Mures si al Stelei Bucuresti a pierdut cu echipa alb-verde nu mai putin de 11 puncte in fata propriilor fani in sezonul 2002/2003, romanul fiind secondat indeaproape de actualul tehnician al "leilor", Paulo Bento, care, cu cele doua puncte pierdute pe "Alvelade" in meciul de vineri contra formatiei Desportivo Aves, scor 0-0, a ajuns la cota 10.

In acest sezon, Sporting Lisabona a repurtat 5 victorii pe teren propriu, si a mai inregistrat 5 rezultate de egalitate si doua infrangeri, adunand doar 17 din cele 27 de puncte posibile. Fosta echipa a lui Boloni ocupa locul al treilea in campionatul Portugaliei, cu 39 de puncte, in urma formatiilor FC Porto si Benfica Lisabona.