Lidera Ligii Nationale feminine, Oltchim Rimnicu Vilcea, va intilni astazi, de la ora 17:00, pe teren propriu, echipa germana 1 FC Nürnberg, in returul optimilor Cupei Cupelor. Cum trupa pregatita de selectionerul Gheorghe Tadici s-a impus in prima mansa, chiar pe terenul oaspetelor de azi, cu 29-27, ecuatia calificarii pare deja rezolvata.

In schimb, oficialii oltenilor au de luat o revansa in fata omologilor germani, pentru tratamentul sub orice critica la care a fost supusa delegatia romana in meciul de la Nürnberg. Atunci, nemtii au refuzat sa organizeze obisnuitul banchet de dupa meci, fara a mai vorbi despre faptul ca le-au cazat pe Valentina Ardean (la minge) si compania la nu mai putin de 20 de kilometri de locul in care s-a disputat partida, intr-o mica localitate, Erlangen.

Si, pentru ca tacimul sa fie complet, suporterii lui Oltchim au promis ca se vor "ocupa" in mod special de antrenorul Herbert Müller, considerat principalul vinovat pentru tot ceea ce s-a intimplat in tur. Fanii intentionau sa pregateasca mai multe banere cu mesaje-supriza pentru tehnicianul german, care vorbeste fluent limba romana, fiind nascut intr-o comuna din judetul Timis.