Jucatorii si antrenorii lui Dinamo Baumit vor fi amendati cu sume cuprinse intre 40 si 50 la suta din salarii, din cauza rusinoasei infringeri din meciul cu Steaua (27-34), care i-a costat titlul. Conducerea este decisa sa schimbe staful tehnic din vara.

Dinamo Baumit a fost umilita de Steaua, care i-a aplicat un sec 34-27 in derby-ul Ligii Nationale, determinind conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare sa treaca la amenzi usturatoare impotriva jucatorilor si a stafului tehnic, care vor ajunge pina la 40-50 la suta din salariile pentru actuala editie de campionat.

Dezamagirea este cu atit mai mare, cu cit Leonard Bibirig si ai sai au pierdut orice sansa de a mai conta in lupta pentru titlu, iar evolutia handbalistilor pregatiti de Constantin Stefan a fost una sub orice critica.

Recunoscut ca un conduca tor extrem de patimas, care pune mult suflet in tot ceea ce face, presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, s-a decis sa taie in carne vie.

Pe linga amenzile amintite, din vara se preconizeaza schimbarea stafului tehnic, dar si renuntarea la o serie de jucatori. "Dinamo nici n-a existat, practic, pe teren, dar cei vinovati vor plati pentru asta. Am decis sa dam niste amenzi fara precedent, atit pentru jucatori, cit si pentru antrenori, care vor ajunge pina la 40-50 la suta din salarii, pe intreg sezonul. Ei vor putea, totusi, sa-si recupereze din acesti bani, dar cu o singura conditie: sa cistige macar un trofeu, si cind spun asta ma gindesc la Cupa Romaniei, fiindca titlul este prea departe", sustine presedintele Popescu.

Oficialul dinamovist a avut cuvinte de lauda la adresa adversarilor: "Steaua este o echipa buna si asta s-a vazut si in meciul cu noi. Din pacate, noi i-am ajutat sa ne bata, iar succesul lor se datoreaza, in mare masura, faptului ca Dinamo n-a avut nici macar o idee tactica in acest joc".

Chestorul Marcel Popescu considera ca batalia pentru titlu se va da intre HCM Constanta si Steaua Bucuresti, dar crede ca dobrogenii pornesc cu prima sansa.

Ghita Licu, prima optiune

Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a anuntat, deja, ca din vara va schimba actualul staf tehnic, insa a evitat sa dea vreun nume. Oficialul bucurestean s-a limitat sa afirme ca va fi adus un antrenor roman cu o carte de vizita impresionanta, care activeaza in strainatate.

Mergind pe firul logicii, este aproape sigur ca tehnicianul care va veni la Dinamo va fi ales dintre Ghita Licu si Petre Ivanescu, primul parind favorit, chiar daca este, inca, sub contract cu nemtii de la Magdeburg.

Fortuneanu si Petrea, in vizor

Conducerea celor de la Dinamo Baumit a anuntat ca, din vara, vor fi pusi pe liber o serie de jucatori, iar in locul lor vor fi adusi altii. Oficialii din Stefan cel Mare au refuzat sa dea publicitatii numele viitorului antrenor, dar au admis ca pe lista achizitiilor se afla Adrian Petrea si Rares Fortuneanu.

Pe linga acestia, vor mai aparea si alti handbalisti de valoare, atit din Liga Nationala, cit si din strainatate. Primul transfer va fi anuntat, cel mai tirziu, la mijlocul lunii viitoare.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.