"Cred ca sunt un mare antrenor. Nu multi au realizat ce am realizat eu. Nu sunt cel mai bun, dar sunt in grupul de opt, 10, 12, 14 din lume", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez i-a raspuns astfel managerului gruparii Arsenal Londra, Arsene Wenger, care a spus ca nu toti antrenorii care au cistigat Liga Campionilor au fost cei mai buni din lume.

Mourinho a reiterat si faptul ca nu are intentia de a pleca de la Chelsea pina la finalul contractului. "Exista doar doua variante sa plec de la Chelsea. Una este in iunie 2010. Atunci imi inchei contractul, iar daca gruparea nu imi ofera o prelungire, atunci punem punct si plec. A doua varianta este ca Chelsea sa ma demita. Nu exista o a treia varianta, adica sa demisionez. Nici o sansa. Nu voi face asa ceva suporterilor echipei Chelsea", a spus Mourinho.

Jose Mourinho a cistigat campionatul Portugaliei, Cupa UEFA si Liga Campionilor cu FC Porto inainte de a pleca la Chelsea. "Sunt cel mai bun din istoria tarii mele. Cred ca este suficient. Portugalia nu este lumea a treia, asa ca ceea ce am facut acolo este destul de bine. Am venit in Anglia si am cistigat titlul cu Chelsea, primul dupa 50 de ani. Am fost primul care am cistigat titlul in primul an la club. L-am cistigat de doua ori. Am mai cistigat si alte competitii. Am citeva recorduri in Premiership. Recorduri pentru victorii sau goluri, sau faptul ca nu am primit goluri", a comentat Mourinho.

Mourinho a mai spus ca finala Cupei Ligii nu este o prioritate pentru Chelsea, asa cum nu este nici pentru Arsenal. "Cred ca va fi o finala frumoasa", a comentat Mourinho.

Pe de alta parte, antrenorul Arsene Wenger se asteapta ca finala Cupei Ligii cu Chelsea de duminica sa fie o "batalie fizica". "Jocul echipei Chelsea este bazat pe experienta si forta, al nostru este pe mobilitate si miscare. Va fi foarte important pentru noi sa incercam sa-i oprim in momentele decisive ale jocului depasind forta lor fizica", a afirmat Wenger.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.