Curtea de Arbitraj a hotarat ieri ca palmaresul si numele lui Poli Timisoara apartin lui Iancu, desi forul mondial a somat federatia romana sa-l accepte pe Zambon

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a dat dreptate ieri clubului FCU Politehnica in litigiul cu SC FC Politehnica Timisoara, ultimul fiind patronat de italianul Claudio Zambon, in ceea ce priveste palmaresul echipei de fotbal din orasul de pe Bega.

Potrivit site-ului oficial al FRF, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a decis "sa admita cererea de revizuire inaintata de FCU Politehnica si sa desfiinteze hotararea Curtii de Recurs Federale din ziua de 12 iunie 2006".

"Rejudecand, admite cererea de revizuire, in sensul ca FCU Politehnica este considerata detinatoarea palmaresului si continuatoarea lui FC Politehnica Timisoara", se arata in comunicatul citat. Precedenta Comisie de Arbitraj Federala, destituita de Mircea Sandu dupa cateva decizii dubioase, a interzis, in luna iunie 2006, lui Poli Timisoara conduse de Marian Iancu sa foloseasca palmaresul si emblemele fostei asociatii, SC FC Politehnica Timisoara SA.

De asemenea, potrivit hotararii din iunie 2006, in cazul in care folosea palmaresul si emblemele fostei asociatii in comunicatele oficiale ale clubului, revistele oficiale si in orice alte materiale de prezentare, atat in forma materiala, cat si electronica, FCU Politehnica Timisoara urma sa achite catre FC Politehnica Timisoara SA pentru fiecare incalcare a deciziei suma de 5.000 de euro. Gruparea prezidata de Marian Iancu a contestat aceasta decizie la TAS.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.