La conferinta de presa de dupa meci, Olaroiu a venit afectat, poate si mai dezama git ca dupa partida de la Bucures ti. Tehnicianul Stelei a explicat de ce nu a jucat Thereau - indigestie facuta inaintea partidei -, marturisind ca a vrut sa-l introduca la pauza pe atacant, dar acesta a spus ca nu se simte in stare din cauza durerilor la stomac. De asemenea, Oli a declarat si ca, cu Dica in teren, Steaua ar fi fructificat cel putin o ocazie pe care a avut-o, mentionind ca, pentru Steaua, partida de la Sevilla a fost mult mai buna decit cea de la Bucuresti.

"Daca Dica ar fi fost in teren, am fi avut mai multe sanse de a marca. Asa, insa, ne-a fost mai greu", a spus antrenorul ros-albastrilor. Singurul stelist care a vorbit a fost Sorin Paraschiv. "Diferenta dintre noi si ei nu este atit de mare precum o arata scorul general. Am jucat ceva mai bine azi, dar nu pot spune ca am iesit cu capul sus din Cupa UEFA. Imi pare rau ca nu sa calificat nici Dinamo, am auzit ca au si condus, dar acum s-a incheiat totul pentru noi, romanii", a declarat Paraschiv.

La rindul lui, Juande Ramos a declarat ca "diferenta dintre cele doua echipe nu a fost atit de mare pe cit o arata scorul. Calificarea s-a decis la Bucuresti".

Gigi, resemnat

Dupa ce a luat masa cu Silvio Berlusconi, presedintele partidului Forza Italia!, Gigi Becali a declarat, ajuns la Sevilla, ca intilnirea a fost una fructuoasa. �Am vorbit cu el si l-am invitat la casa mea din Pipera si mi-a spus ca o sa vina�. Patronul Stelei nu s-a aratat la fel de entuziast la finalul meciului de aseara: "Am jucat mai bine decit in meciul tur. Nu pot spune ca ne-am mai facut de ris. Acum ne mai ramine sa mai luptam pentru campionat, ca doar n-o sa ne batem pentru Cupa Romaniei".

COME-BACK. A revenit Iacob

Accidentat pe 5 august 2006, la o partida disputata de Steaua in compania celor de la Craiova, Victoras Iacob a revenit ieri pe terenul de fotbal. Operat la Clinica Isokinetic, la ligamentele piciorului drept, Iacob a intrat in minutul 76 al partidei de la Sevilla, inlocuindu-l pe Bostina. �Jancker� nu s-a evidentiat cu nimic, semn ca lunile de inactivitate si-au pus serios amprenta pe jocul sau care stralucea in urma cu sapte luni. Din nefericire pentru Oli, nici Thereau nu a fost valid, din cauza unei indigestii.

COEFICIENTI. Raminem cu doua echipe in Liga
Dupa partidele disputate ieri, Romania se afla pe locul sapte in clasamentul coeficientilor pe ultimii cinci ani, cu un coeficient de 40.165. Pe locul sase, ultimul care asigura prezenta cu trei echipe in Liga Campionilor din sezonul 2008-2009, se afla Germania (coeficient de 42.078), care a fost depasita de Portugalia, noua detinatoare a pozitiei a cincea (coeficient de 42.082). In clasamentul pe sezonul 2006-2007, Romania ocupa locul 3, cu un coeficient de 11.333. In aceste conditii, raminem cu doua echipe in Liga Campionilor in 2008.