Cei de la Benfica sint plini de incredere in perspectiva meciului de astazi din Stefan cel Mare. "Vom intra pe teren sa cistigam. Sintem constienti de valoarea noastra, iar presiunea va fi la ei, nu la noi. Vrem sa ajungem sa cistigam Cupa UEFA", a spus Simao Sabrosa.

Capitanul portughezilor a mai afirmat ca echipa sa este pregatita 100% pentru intilnirea cu Dinamo: "Sintem gata si simt ca ne vom califica. In tur ei au asteptat greseala noastra, dar acum noi nu vom face la fel. Vom incerca sa ne impunem jocul si sa marcam".

Antrenorul Fernando Santos a fost mai diplomat. "Am incredere in echipa mea si sper sa trecem peste problemele pe care le avem. Vom incerca sa jucam pe contraatac, pentru ca e rindul lor sa puna presiune".

Tehnicianul lusitanilor spune ca absenta lui Rui Costa nu schimba cu nimic datele meciului: "Va fi exact acelasi lucru. Am jucatori capabili sa-l inlocuiasca, iar tactica va fi exact la fel. Nu vom juca la 0-0".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.